Starity

Babát várnak Berki Krisztiánék?

2019. január 30. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gyanús fotó készült közös nyaralásuk során Krisztián feleségéről, ami arra enged következtetni, hogy talán hamarosan babázni fognak.

hirdetés

Berki Krisztián és szerelme, Mazsi jelenleg a Maldív-szigeteken nyaralnak, kikapcsolódásukról pedig folyamatosan tudósítanak az Instagramon keresztül. Nemrég egy olyan felvétel került fel a képmegosztóra a barna hajú szépségről, melyen fürdőruhát visel, pocakja azonban szembetűnően kigömbölyödött.

A rajongók persze máris azt találgatják, hogy gyermeket hord a szíve alatt az ifjú feleség, férje azonban azzal oszlatta el a pletykákat, miszerint mindketten felszedtek néhány kilót a bőséges étkezések során. Akadnak azonban olyanok, akiket ez a válasz egyszerűen nem nyugtatott meg, ugyanis volt, aki rámutatott, egy másik fotón, ahol pezsgő is szerepel a képen, mindössze egyetlen pezsgőspohár látható, amiből arra lehet következtetni, Mazsi nem iszik és talán nem véletlenül...

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek