Starity

Kínos! Ariana Grande nem azt tetováltatta magára, amit szeretett volna

2019. január 30. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valakinek illene szólnia az énekesnőnek, hogy ha számára idegen nyelven tetováltat, ellenőriztesse a szimbólumok jelentését, mielőtt tű érné a bőrét.

hirdetés

Ariana Grande a közelmúltban legutóbb slágere, a 7 Rings címét szerette volna magára tetováltatni, ám a dolog nem úgy sült el, ahogy szerette volna. A szavakat ugyanis japán nyelven kérte jobb tenyerébe, a kész művet pedig meg is mutatta rajongóinak, akik csak ekkor hívhatták fel rá a figyelmét, hogy hiba csúszott számításaiba, ugyanis a szmbólumok a shichirin szót ábrázolják, ami japánul egy grillsütő neve.

Ariana azzal védekezett később, hogy tisztában van azzal, hogy kimaradt néhány szimbólum, melyekkel kiegészítve valóban a 7 Rings-et jelentené a tetoválás, de annyira fájt neki az egész procedúra, hogy képtelen volt tovább szenvedni a tetováló székében. Azzal „nyugtatta” rajongóit, hogy a tetoválás most is nagyon fáj neki, hámlik és minden valószínűség szerint nem marad meg, így amennyiben szeretné azt a jövőben is viszontlátni, újra be kell jelentkeznie a tetoválószalonba, majd viccesen hozzáfűzte, a minta így is tetszik neki és amúgy is szeret grillezni.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek