Starity

Sztárok, akik meglepően szívdöglesztővé váltak

2019. március 25. 22:10   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rút kiskacsáról sem gondolta volna senki, hogy felnőve gyönyörű hattyúvá válik, mint ahogy a következő sztárok is óriási változáson mentek keresztül, ami finoman szólva előnyükre vált.

hirdetés

1. Drake

A 32 éves kanadai rapper bizony nem mindig volt olyan macsó, mint mostani videoklipjeiben. A szemüveges jókisfiú külsőt azonban egy idő után felváltotta a laza gengszter stílus.

2. Jonah Hill

Jonah Hill a hollywoodi vígjátékok ügyeletes vicces szereplőjeként futott be, aztán egy nagyszabású életmódváltás után egyszerre ezzé jóképű szívtipróvá vált. Kíváncsian várjuk a következő főszerepét!

3. Zac Efron

A cuki középiskolás sztereotípiát levetkőzve a színész szépen lassan átalakult, most pedig sorra kapja a komolyabbnál komolyabb szerepeket.

4. Adam Levine

A Maroon5 énekese eleinte csak egy volt a feltörekvő bandák frontemberei közül, de akkor még senki sem tudta, hogy a jótékony arcszőrzet, no meg pár jó tetoválás micsoda hatást tud kelteni.

5. Calvin Harris

Taylor Swift expasija is átment egy szembefésült hajas fázison. Még szerencse, hogy a szomszédsrácos szerkót egy idő után lecserélte, és ma már egy elegáns, felnőtt férfi néz velünk szembe.

6. Chris Pratt

A kerekded, jóllakott óvodásból egy filmszerep kedvéért változott át ezzé a kigyúrt, szexi pasivá. Nem csoda, hogy Katherine Schwarzenegger egy pillanat alatt beleszeretett!

7. Jonas Brothers

A kétezres évek egyik legmenőbb tinizenekara szinte ezerféle hajat és stílust kipróbált akkoriban. Idén újra összeálltak, megvillantva egy sokkal letisztultabb és lazább külsőt.

8. Josh Peck

Zöld szemek, borosta, sötétbarna haj… A színész óriási átváltozáson ment keresztül tinédzser önmagához képest, és csakis előnyére váltak a különbségek.

9. Justin Timberlake

A spagettihajat és a brill fülbevalót szerencsére fiúbandás múltjában hagyta, és szólókarrierjével egy új, végtelenül szexi és elegáns Justint mutatott a világnak.

10. Matthew Lewis

A Harry Potter-filmek sztárja pont esetlensége miatt kapta meg szerepét – ám ahogy a színész fölnőtt, a külseje is varázslatosan változott: szabályos fogai, izmos testalkata, világító zöld szemei abszolút nőcsábász kategóriába sorolják a férfit.  

via HollywoodLife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek