Starity

Olvadozunk! Channing Tatum megható sorokkal köszöntötte születésnapján Jessie J-t

2019. március 28. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész múlt ősszel kezdett udvarolni az énekesnőnek és azóta is nagy az összhang közöttük.

hirdetés

Jessie J tegnap ünnepelte 31. születésnapját, mely jeles alkalomból párja, Channing Tatum is felköszöntötte őt az Instagramon keresztül.

A legboldogabb, szeretetben és fényben gazdag napot kívánom neked! Ezen a napon jöttél a világra és lángra gyújtottad azt érkezéseddel. Áldást hoztál szemeinknek, füleinknek, szívünknek és életünknek. Köszönöm szépen, hogy az vagy, aki vagy! Nagyon különleges vagy! Isten éltessen sokáig, bébi

– írta a színész bejegyzésében.

Születésnapjáról maga az érintett is megemlékezett a közösségi oldalon, posztjában pedig arról írt, mi mindent szeretne elérni ebben az évben.

Az egyetlen kívánságom a harmincegyedik születésnapomra az, hogy jobb legyek. Hogy jobban kezeljem a veszteséget. Jobban kezeljem a változást. Jobb legyek a félelmeimmel való szembenézésben. Jobban kezeljem az egyedüllétet. Jobban nyissak mások felé. Jobb legyek a másoktól való segítségkérésben. Jobban kommunikáljak. Szakítsak időt magamra és az arra érdemesekre. Jobb legyek a szeretetadásban. Jobb legyek a felém tanúsított szeretet fogadásában. Ne féljek többé önmagamat adni. Ne féljek olyasmit hordani, amit akarok. Merjek az ösztöneim szerint cselekedni. Jobb legyek a döntéshozatalban. Jobb barát legyek. Merjem önmagamat előre helyezni. Jobb legyek önmagam bemutatásában. Legyek magabiztosabb. Pihenjem ki magam. Szeressem a testemet. Nyissam meg a szívem a szeretet felé. Merjem bevallani, hogyan érzek. Jobb legyek az olyan dolgok elengedésében, melyek nem számítanak. Az általam tanulható leckére, ne pedig a győzelemre vagy a kudarcra koncentráljak. Szakítsak időt a kreálására. Jobb legyek abban, hogy az életet választom a munkával szemben. Ne ítélkezzek önmagam és mások felett. Tanuljam meg ünnepelni önmagamat. Legyek jobb a testemhez és az elmémhez. Ne hibáztassam önmagamat. Jobb hallgatóság legyek. Legyek jobb mások tettekben megmutatkozó ünneplésében, és ne csak fejben drukkoljak nekik. Inkább csináljak olyan zenét, amilyet én magam is szeretek, mint hogy olyat kreáljak, amilyet ki akarnak kényszeríteni tőlem. Legyek nyitottabb az új dolgokra. Következetesen szeressem önmagamat. Legyek jobb az életben. Legyek jobb önmagam adásában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek