Starity

Meghan Markle sminkesének hét szuper tippje

2019. április 06. 18:06   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Daniel Martin furcsa tanácsainak segítségével igazi természetes hatású make-upokat készíthetünk.

hirdetés

Daniel Martin a vörös szőnyegre lépő színésznők egyik kedvenc választása: Jessica Alba, Elisabeth Moss, Jessica Biel és Nina Dobrev is őt akarja, ha makulátlan sminkre vágyik. Martin nemrég elárulta, mi az a hét titok, amely meghatározza a tökéletes make-up alapját.

1. Válaszd a helyszínhez a sminked

Tartsd észben, hová készülsz, mielőtt elkezded festeni az arcod, és figyeld meg, hogy milyenek a fényviszonyok! Meghan esküvőjén Daniel könnyű sminket helyezett fel a színésznő arcára, mert tudta, hogy a hosszú nap során kamerák kereszttüzében lesz, és az erős igénybevétel hatására a vastag alapozás megváltozott volna a menyasszony arcán.

2. Használj vizes alapú alapozót

Martin a vörös szőnyegre lépő sztárok esetében is mindig ezt választja, és vízbázisú arcápolót használ hozzá. Az ilyen típusú make-uphoz pedig csak hasonló alapú termékeket választ, hiszen így nem mozdul el a smink, és egész este tökéletesen mutat az arcon.

3. A piros foltokhoz használj szemhéj primert

Hogy eltakarjak egy foltot, kortizon gélt használok, amelyet hagyok egy kicsit száradni. Utána szemhéj primert kenek rá, hogy lefedjem. Csak mindezek után teszek rá korrektort és alapozót, hogy a smink alatt is kezeljem az elváltozást

– osztotta meg a tippet a mester.

4. Hagyd az ecseteket!

Használd az ujjaidat sminkeléshez, így ragyogó, életteli arcot kapsz, amelyet ecsetekkel nem tudnál olyan tökéletesen elérni.

5. A hasad színéhez válassz alapozót

Nekem úgy tanították, hogy először nézzem meg a kliensem hasát, és annak alapján keressek alapozót az arcára. Mindig középről kezdem bedolgozni az alapozót, és onnan haladok kifelé

- mondta a sminkes.

6. Nem kell ahhoz highlighter, hogy ragyogj

Daniel Martin a fémes csillogású, erősen irizáló highlighterek helyett inkább a visszafogott ragyogásra esküszik. Hogy ezt a hatást elérje, színtelen ajakápolót vagy szérumot ken azokra a pontokra, ahol a fény megcsillan az arcon.

7. A kevesebb több

A sminkes azt tanácsolja azoknak, akik nem szeretik az erősen festett arcot, hogy könnyű hidratálót keverjenek össze egy kis korrektorral. Így természetes hatású arcot kapnak, tökéletes fedéssel.

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek