Starity

Kim Kardashian sosem használná befolyását arra, hogy előnyhöz juttassa a gyerekeit

2019. április 21. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a tévésztár gyermekei még óvodáskorúak, így nincs oka aggódni a majdani továbbtanulás miatt, ám abban egészen biztos, hogy nem szeretné ismertségét bedobni a sikeres felvételi érdekében.

hirdetés

Fotó: Instagram

Az elmúlt hetekben azzal a botránnyal volt tele a sajtó, miszerint több befolyásos ember – köztük Lori Loughlin és Felicity Huffman színésznők – dollárezrekért vesztegették meg a felvételiztető vizsgabiztosokat, hogy helyet biztosítsanak gyermekeiknek egy-egy jó egyetemen. A turpisság kiderült, melynek értelmében a résztvevőket hosszú börtönbüntetéssel sújthatják, amennyiben bűnösnek találtatnak. A téma a CNN egyik műsorában ismét felvetődött, melynek kapcsán a negyedik gyermekét váró Kim Kardashian is megosztotta a gondolatait.

Sosem vetném be az ismertségemet, csak hogy besúvasszam a gyerekeimet egy iskolába, ahova maguktól nem sikerült bejutniuk és nem kényszeríteném olyan helyzetbe őket, ahol nem tudnának brillírozni. Ez nem helyénvaló. (...) Ha az ember pénzen kövezi ki a gyermekei útját, abból nem származik haszna senkinek

– nyilatkozta a 38 éves édesanya, aki jelenleg is főiskolára jár – 2022-ig jogi diplomát szeretne szerezni.

Azt remélem, inspirálom a gyermekeimet, és a példámon keresztül megtapasztalják, hogy a kemény munka kifizetődik és bár már a 30-as éveim végét taposom, be fogom fejezni az iskolát. Sosincs késő semmihez és a könnyebb út nem létezik.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek