Starity

Nehéz napokat él át Ördög Nóra

2019. május 06. 16:04   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még március közepén számoltunk be Nektek arról, hogy újabb évaddal tér vissza az Ázsia Expressz. A stáb március végén kiutazott Ázsiába, hogy megkezdjék a forgatásokat, ahova Ördög Nóra családja is velük tartott ugyanúgy, ahogy az első évad alkalmával.

hirdetés

Azonban április közepén egy nem várt fordulat miatt napokig állt az Ázsia Expressz 2 forgatása Srí Lankán. Ördög Nóra április 30-án osztott meg egy fotót Instagram-oldalán, amiben elárulta, hogy a forgatásnak addigra már véget kellett volna érnie, de még csak most utaznak át Thaiföldre. Emiatt a műsorvezető a családja nélkül maradt, hiszen férje és a gyerekek aznap már elindultak haza.

A külön töltött idő mindössze 10 nap, de ez a lehető legrosszabbkor jött a műsorvezető számára. Nem csak az anyák napját, de kislánya Mici születésnapját is ki kellett hagynia.

Százszor kezdtem neki ennek a bejegyzésnek, és százszor töröltem ki. Nem lehetek szomorú! Mert a világ legszebb dolgát ünneplem ma: hat évvel ezelőtt megszületett a kislányunk! Minden és mindenki mosolyogjon ma rá, aki csak találkozik vele! Isten éltessen, Mici!!! Én is mosolygok… #sietekhaza#nemcsinálunktöbbetilyet #soha

– írta szülinapi posztjában Nóra és egy babakori fotót is megosztott Miciről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek