Starity

Ariana Grande légzési problémákkal küzd

2019. november 17. 10:10   |   Szerző: Four

Üzenetben tájékoztatta rajongóit egészségi állapotáról, lassan a turnéja végére ér.

hirdetés

Ariana Grande közeledik 'Sweetener' nevű koncertturnéja végéhez, és ennek köszönhetően már nagyon elfáradt. Sőt, szimpla fáradtságon túl másfajta tünetekre is panaszkodik az énekesnő: állítása szerint a legutóbbi fellépésein nagyon fájt a torka és a feje. Hogy megelőzze a csalódást, üzenetet írt rajongóinak, amelyben kifejtette, lehet, hogy le kell mondania következő előadásait.

Sziasztok kedveseim, még mindig nagyon beteg vagyok a londoni show óta. Nem tudom, hogy lehetséges, de a torkom és a fejem még mindig iszonyatosan fáj. Jól szólok, csak nagy fájdalmaim vannak, és lélegezni is nehéz előadás alatt. Beszéltem már az orvosommal, és mindent megpróbálok, hogy jobban legyek holnapra. Az a legutolsó dolog, amit szeretnék, hogy lemondjak egy fellépést ilyen közel a vége előtt - minden napot ki szeretnék élvezni. 

Grande biztosította rajongóit, hogy folyamatos orvosi kontroll alatt van, és barátai, továbbá édesanyja viseli gondját - tehát jó kezekben van. 

Az énekesnő márciusban kelt útra turnéjára, az Egyesült Államokat és Európát járta körbe. Karácsonyig összesen 18 fellépése maradt hátra.

Embed from Getty Images

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek