Starity

Justin Bieber osztályozta felesége barátnőit, Cara Delevingne eléggé kiakadt

2020. február 22. 06:06   |   Szerző: Four

Nem tetszett a modellnek, ahogy Justin Bieber reagált egy kérdésre a műsorban.

hirdetés

Justin Bieber James Corden műsorában válaszolt egy kérdésre, amellyel úgy tűnik, Cara Delevingne-nél kihúzta a gyufát.

Az énekesnek egy játék szerint merész kérdésekre kellett igazat mondania, vagy ha úgy dönt, hogy nem szeretne válaszolni, akkor valamilyen igen kellemetlen illatú és kinézetű ételt kell ennie. 

Bieber tehát amikor Corden azt kérte tőle, rakja sorrendbe felesége barátnőit (Kendall Jennert Gigi Hadidot illetve Cara Delevingne-t) legkevésbé kedvenctől a legkedvesebbig, az énekes úgy döntött, nem eszi meg az elé rakott bikapéniszt, hanem válaszol. A sztár kedvence eszerint Kendall lett, második helyezett Gigi, majd utolsóként Cara-t említette. Hogy elmagyarázza döntését, így nyilatkozott:

Legjobban Kendallt ismerem, vele töltöttem a legtöbb időt, ő nagyon jó barátunk. Nem voltam annyira sokat Gigivel, sem Carával. Nincs semmi ellenérzésem velük kapcsolatban, csak jobb a viszonyom Kendallal... nem akartam megenni a bikapéniszt.

- mondta.

A videót csakhamar Cara is megnézte, aki Instagramon reagált az elmondottakra, kiposztolva pár közös régi képet Bieberrel. A modell azt a címet adta a fotóknak, hogy "most vs akkor", majd hozzátette:

Ha annyira nincsenek ellenérzéseid, akkor miért tiltottál le? Szeretlek Hailey Bieber - de csak meg kellett volna ennie a bikapéniszt.

Kettejük viszonya nem tudni, mikor lazult meg, sokak szerint valószínűleg az sem tett jót, hogy összekülönböztek Taylor Swift lemezkiadós botrányával kapcsolatban - Cara hevesen az énekesnő védelmére kelt, amikor Bieber menedzsere, Scooter Braun álláspontját képviselte. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cara Delevingne (@caradelevingne) által megosztott bejegyzés,

 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek