Starity

Madelaine Petsch és Travis Mills szakított, a férfi szomorú levelet írt volt szerelmének

2020. február 23. 19:07   |   Szerző: Four

Travis Mills jelentette be Instagramon, hogy többé már nincsenek együtt.

hirdetés

Szakított a Riverdale sztárja, Madelaine Petsch és zenész szerelme, Travis Mills. Madelaine és Travis három éven keresztül voltak együtt, és kapcsolatuk nagy része a nyilvánosság előtt zajlott. Mills hosszú posztot rakott ki a szakításról, amelyben megköszönte a közös éveket a színésznőnek, és leírta, úgy érzi, emberileg nagyon sokat fejlődött. Travis üzenete alapján a két fiatal karrierjük alakulása és temérdek elfoglaltságuk miatt vált külön:

(...) Rengeteg kiváltsággal jár a munkánk, de sok kihívással is. Mi mindezekben együtt voltunk. (...) A legjobb pillanatok miatta voltak jók, a legrosszabbak miatta voltak elviselhetőek. Annyi mindent tanultam magamról és az életről, emiatt a feltétlen szerelem és támogatás miatt.

Majd így folytatta:

Annak ellenére, hogy most visszatartom a könnyeimet, kíváncsian várom, hogy mi lesz a következő dolog, amelybe belevágsz. Mindig melletted fogok állni. Néhány mondatban lehetetlen kifejezni ezt a fajta hálát, szerelmet és fájdalmat. Nem törlök egyetlenegyet sem a közös képeink közül, mert nem bánok semmit. 

- írta Mills. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Travis Mills (@travismills) által megosztott bejegyzés,

 

via Seventeen

 


⁣⁣⁣⁣

⁣⁣⁣⁣

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek