Starity

Kris Jenner kipróbálta, milyen Kylie Jenner személyzetének lenni

2020. április 15. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

A momager legalább egy teljes napig élvezhette, milyen is legkisebb lánya személyzetének élete.

hirdetés

A Keeping Up with the Kardashians legújabb epizódjában lehetünk szemtanúi annak, hogyan ugráltatja körbe magát Kylie Jenner édesanyjával, Kris Jennerrel. A 22 éves makeup mogul ugyanis nemrég esett át a Lasik elnevezésű szemműtéten, melynek során a szemei fénytörési hibáit javították ki egy speciális lézeres eljárás segítségével.* Tudni érdemes, hogy a beavatkozás bár fájdalommentes és a műtött terület rövid időn belül regenerálódik, a műtét után a páciens nem maradhat egyedül, hiszen szemeit leragasztják, segítségre szorul a következő 12 órában legalább.

Kylie mellett édesanyja vállalta a felvigyázó szerepét, és miután hazatértek a klinikáról, ágyba dugta lányát és csengőt adott a kezébe, mondván, hogy jelezzen, ha bármire szüksége lenne. Kris még szinte el sem hagyta csemetéje lakosztályát, amikor meghallotta a csengőt: Kylie első kérése egy pohár citromos víz volt – jég nélkül –, nem sokkal ezután pedig megkívánt egy kis tacót. Kris természetesen rögtön azon tüsténkedett, hogy teljesítse lánya kívánságát, ő pedig addig abba sem hagyta a csengetést, amíg anyja vissza nem ért az étellel. És hogy hogyan viccelte meg ezek után Kris Kylie-t? Az az alábbi videóból kiderül!

* A LASIK angol műszó, a Laser-Assisted In Situ Keratomileusis rövidítése. A sebész ennél az eljárásnál egy speciális, mechanikus eszköz (a mikrokeratóm) segítségével védőlebenyt képez a szaruhártya felső rétegeiből. Ezt felhajtja, majd a lebeny alatti fájdalommentes rétegben elvégzi a lézerkezelést. Végül visszahajtja a lebenyt, amely visszafekszik a műtött területre. A LASIK-nak kétségtelen előnye, hogy a PRK-val járó kellemetlenségektől mentes. A gyorsabb gyógyulás és a fájdalommentesség ígéretével a páciensek jelentős része – főleg Amerikában – ezt az eljárást választotta. via Wikipédia

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek