Starity

Miley Cyrus csúnyán kiosztotta exeit

2020. szeptember 03. 19:07   |   Szerző: Four

Sok nagy változást hozott ez az időszak az énekesnőnek, aki jelenleg szingli.

hirdetés

Miley Cyrus már korábban is mesélt pár részletet korábbi kapcsolatairól, amelynek Liam Hemsworth például kifejezetten nem örült. 

Most az énekesnő Joe Rogen podcastjében beszélgetett a férfival, és a kétórás felvétel során szó esett Cyrus egészségén, gyerekkorán, karrierjén kívül még a magánéletéről is. Egészen pontosan volt szerelmeire utalt több ízben is az énekesnő - például elárulta, hogy sokszor bűntudatot érez azért, mert már nem olyan érzelmes és hamarabb túlteszi magát dolgokon, mint mások. 

A férfiak az életemben mondták már nekem, hogy egy hidegszívű rib**c vagyok, mert otthagyom a dolgokat, ha már vége van. Elég sok őrült cuccban benne vagyok, de halott srácokkal nem szexelek. És ha vége, akkor vége - számomra halott vagy és továbblépek. 

- mondta. Azt is hozzátette, leginkább azt tartotta bosszantónak nyilvános szakításai során, hogy az emberek úgy gondolták, minden részletet ismernek, pedig sok dolog zajlott a háttérben.

Nemrég mentem keresztül egy elég nyilvános váláson, és rohadt sz*r volt. Ami igazán szívás volt benne: nem a tény, hogy én és valaki, akibe szerelmes voltam, rájöttünk arra, hogy már nem szeretjük úgy egymást, ahogy régen. Ez oké. Ezt el tudom fogadni. Azt viszont nem, hogy főgonosznak állítanak be és mindenféle sztorik keringenek rólam... Egyszerűen fantasztikus, hogy az emberek úgy gondolják, nem történt semmi időközben. Nem az volt, hogy egyik nap még boldog vagy a vörös szőnyegen, a másik nap pedig már smárolsz a barátoddal Olaszországban. Mi a franc? Hát elég sok idő telt el a kettő között, amit nem láttatok. 

- mesélte.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés,

 

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek