Starity

Szexuális zaklatással vádolja volt testőre Kris Jennert

2020. október 01. 17:05   |   Szerző: Four

A férfi már beadta keresetét a bíróságra, a Kardashianok anyja mindent tagad.

hirdetés

Többek között szexuális zaklatásal és rasszizmussal vádolja volt testőre Kris Jennert. A Marc McWilliams nevű afroamerikai származású férfi a David Shield Security elnevezésű biztonsági cég alkalmazottja volt, 2018-ban azonban elbocsátották. 

Marc története szerint 2017 és 2018 között Jenner többször is intim viszonyt kezdeményezett és fizikai kontaktusba szeretett volna lépni vele. McWilliams ezt jelentette a cég HR osztályának, de semmi sem történt. A férfi állítása szerint Kris számára is egyértelművé tette, hogy neki terhes ez a fajta közeledés, az asszony azonban nem hallgatott rá. 

Sőt, ezek után bosszúhadjáratot indított ellene a híresség, és összefogva munkahelyével, a David Shield Securityvel, "lejárató kampányt" kezdtek ellene. McWilliams panaszai szerint hamis vádakkal illették, miszerint késik a munkahelyéről és nehéz természete van, ezenkívül munkatársai előtt cikizték, és szexuális jellegű illetve rasszista megjegyzésekkel illették. Ezután munkaidejét is lecsökkentették, majd eltiltották attól, hogy Jennerrel dolgozzon - bár Kourtney Kardashiant akkor még védhette.

Végül 2018 szeptemberében bocsátották el a férfit.

A Jenner ügyvédje által kiadott nyilatkozat szerint a vádak csupán kitaláció szüleményei, és könnyen cáfolhatók tényekkel. 

Kris sosem közeledett felé illetlen módon. A biztonsági cég azért szüntette meg McWilliams munkaviszonyát, mert többször is azon kapták a férfit, hogy munkaidőben aludt az autójában. McWilliams komoly panaszt csak egy évvel ezelőtt tett Kris ellen, akkor találta ki ezeket a nevetséges vádakat. 

- nyilatkozta Marty Singer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

latestcelebritygossip (@latestcelebrityscoop) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek