Starity

Miley Cyrus kikövette: Cody Simpson modellel randizik – fotó!

2020. november 08. 13:01   |   Szerző: kia08

Cody Simpson úgy látszik egy rejtélyes szőke nőnek a segítségével tette túl magát a szakításon.

hirdetés

Cody Simpson és Miley Cyrus még augusztusban döntött úgy, külön utakon folytatják tovább.  Előző héten azonban egy titokzatos szőke hölgy Codyval távozott, miután együtt ebédeltek Kelly Gale modellel, valamint színész barátjával, Joel Kinnamannal. 

A páros a vasárnapot is együtt töltötte: Los Angelesben bevásárolni indultak. Az ausztrál fiatalember a bevásárlókocsi hátulján áll a képeken, a nő pedig a Trader Joe's parkolója körül tologatta. Cody fekete hétköznapi fekete pólót viselt farmerrel, melyhez sötétkék cipőt választott, míg az ismeretlen nő fekete nadrágban és pulcsiban mutatkozott szintén sötétkék cipővel. Sminkmentes arcát pedig egy fekete sapkával igyekezett eltakarni. Ám a biztonság így is első helyen volt számukra, mindkettőjüket fekete maszkban kapták lencsevégre.

A hét folyamán azonban már sokkal intimebb képek láttak napvilágot Malibuból: a hölgy Cody Simpson arcát csókolgatja. Ezután már a neve is kiszivárgott a médiában: Marloes Stevens a rejtélyes „udvarló”, aki egyben modellkedésből él meg. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marloes Phtevens  (@marloes_stevens) által megosztott bejegyzés,

A fotók után Miley Cyrus kikövette exét és Nick Jonast it.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek