Starity

Megjelent Enrique és Ludacris duettje

2010. november 14. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tonight című duettet a Ludacris nevű rapperrel adja elő az énekes; a dal producere David Guetta.

hirdetés
Megjelent Enrique és Ludacris duettje

Enrique egyre több sikert ér el zenei téren nemrég megjelent Tonight című dalável is, melyet a híres Ludacris nevű rapperrel ad elő. A dalnak David Guetta volt a producere, és ennek Enrique is nagyon örül, hiszen Davidnél megfelelőbb személyt nem is találhatott volna.

„Nem bántam meg, hogy David lett a producere a dalomnak, amit Ludacrisszal énekelek, nagyon jó lett, és remélem, a rajongóknak is fog tetszeni” – mondta Enrique a People magazinnak, akik több mindenről is kérdezték, például arról, hogy mi lesz a következő kislemez az Euphoria című lemezéről: „Csak anyit mondok, hogy nagyon jó dal lesz” – jegyezte meg Enrique Iglesias.

Az eredeti változat pikáns, kissé túlzásnak vélt refrénjét egy enyhébb változatra cserélték le. Mindkettőt bemutatjuk, kíváncsian várjuk, hogy kinek melyik változat nyeri el jobban a tetszését. A szerzemény a hírek szerint szerepelni fog az Euphoria egy új változatán is.

Ime az eredeti, szókimodó verzió:

A Tonight című duett enyhébb változata: 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek