Starity

Decemberben érkezik magyarul a Prom: A végzős bál Meryl Streeppel és Nicole Kidmannel

2020. november 30. 19:07   |   Szerző: Glamster

Netflix & Chill decemberben is: sokan várják már a Végzős bál megjelenését.

hirdetés

December 11-én jelenik meg magyar nyelven is a Prom: A végzős bál a Netflixen. A musicalt Ryan Murphy rendezte, és olyan sztárokat láthatunk majd benne, mint Meryl Streep, James Corden, Nicole Kidman, Keegan-Michael Key, Andrew Rannells, Ariana DeBose, Kerry Washington és a feltörekvő Jo Ellen Pellman.

Eredetileg a mozikban is látható lett volna, azonban a koronavírusra való tekintettel kizárólag a Netflixen, digitális formában jelenik meg a téli móka.

Leírás a Netflix Magyarország által:

The Prom - A végzős bál Dee Dee Allen (a háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep) és Barry Glickman (a Tony-díjas James Corden) krízis közepén álló, New York-i színpadi sztárok útját követi nyomon, akiknek új és igen drága Broadway előadásuk hatalmas bukás, ami karrierjük hirtelen megtorpanásához vezet. Eközben egy Indiana állambeli kisvárosban a középiskolás Emma Nolan (az eddig ismeretlen Jo Ellen Pellman) saját csalódottságával küzd: a gimnáziumi igazgató (Keegan-Michael Key) támogatása ellenére, a szülői munkaközösség elnöke (Kerry Washington) megtiltotta, hogy Emma a barátnőjével, Alyssával (Ariana DeBose) jelenjen meg az iskolai bálon. Amikor Dee Dee és Barry elhatározzák, hogy Emma problémája a megfelelő megoldás nyilvános imázsuk felélesztésére, Angie (az Oscar-díjas Nicole Kidman) és Trent (Andrew Rannells) egy másik cinikus, szakmai életük fellendítését kereső színész társaságában útra kelnek Indianába. De amikor öncélú, saját hírnevükre alapozott aktivizmusok hirtelen visszaüt, a négyes élete fenekestül felfordul, és már azon igyekeznek, hogy olyan estét adjanak Emmának, ahol szabadon ünnepelheti igazi énjét. A Ryan Murphy által rendezett The Prom - A végzős bál a Tony-díjra jelölt Broadway musical látványos, szívet melengető filmadaptációja. A forgatókönyvet Bob Martin és Chad Beguelin írta.

Te várod már? A filmnek alapot adó könyv magyarul már elérhető ezen a linken!

Tekintsd meg az előzetest alább:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek