Starity

Hiába marakodott Olivia és Sabrina Joshua Bassett-en: neki Harry Styles jön be

2021. május 18. 10:10   |   Szerző: Glamster

A Disney egyik legnagyobb szerelmi háromszöge alakult ki Olivia Rodrigo, Sabrina Carpenter és Joshua Bassett között, ám a srác inkább Harry Stylest vinné haza.

hirdetés

Hatalmasat marakodtak a lányok a Disney HSMTMTS sztárján. Olivia Rodrigo dalban sírt Joshua Bassett után, amelyben szintén kiénekelte magából, hogy Sabrina Carpenter csapta le a kezéről. Sabrina szintén egy dalban válaszolt: nem sajnálja, hogy boldog. Így a rajongók között kialakult, kinek szurkolnak és kinek az oldalán állnak.

Ám úgy néz ki, ez a harc felesleges volt, hiszen ez idő alatt Joshua esze egy személyen járt, és az se nem Olivia, se nem Sabrina volt.

Harry Styles szerintem egy nagyon kedves srác. Nem beszél sokat, csak akkor, amikor valami fontosat mond. Szerintem Harry Styles király. Na meg nagyon szexi. Annyira vonzó. Harryről sok mindent lehetne mondani. Talán ez a coming out videóm

– mondta Joshua.

Ez a kijelentése természetesen felkavarta az internetet, és megindult a spekuláció, hogy vajon meleg vagy biszexuális-e.

Joshua most ezekre válaszolt:

Egész életemben meghatározták a szexualitásomat. Megaláztak olyan dolgok miatt, amikről fogalmuk sincs. Szeretném megköszönni azoknak, akik kiállnak a szerelem és elfogadás mellett. (...) Rendben van, ha még csak kitalálod, hogy ki is vagy te. Én a szerelem oldalán állok

– magyarázta Instagramon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek