Starity

Négy jól ismert Olivia, Sabrina és Joshua előtti szerelmi háromszög a Disneynél

2021. január 24. 21:09   |   Szerző: Glamster

PR fogás lenne? Minden Disney-generációban van egy kis dráma: ezek a legismertebb szerelmi háromszögek.

hirdetés

Fókuszban: Sabrina, Joshua és Olivia

PR-fogás lenne? Minden Disney-generációnak volt egy híresebb szerelmi háromszöge, ahol két lány marakodott egy hősszerelmes fiún. Most a hírek Olivia Rodrigóról, Sabrina Carpenterről és Joshua Bassett-ről szólnak.

Úgy néz ki, a dráma bejött nekik: Olivia dala lekörözte Ariana Grande eddigi munkáját, ráadásul a Billboardon is első helyezést ért el. Sabrina és Joshua új dalt adtak ki, amelyben válaszoltak Oliviának, és hamarosan együtt duetteznek.

Azt fontos tisztázni, hogy egy-egy dal megírása és kiadása általában hónapokig tart egyéb jogi folyamatok, engedélyeztetések és marketingtervek miatt.

Nézzük így, melyek voltak a leghíresebb marakodások a Disneynél:

Selena Gomez, Nick Jonas és Miley Cyrus

Disney Archive

Erre még talán páran emlékeznek, hiszen jó nagy hangja volt: Selena és Miley állítólag Nick Jonas miatt nem tudott együttműködni, vagy megmaradni egy légkörben, mivel mindkét lánynak csapta a szelet a kis komisz.

Mileyval volt először, majd Selenával, aztán ismét Mileyval, de közben a dala Selenáról szólt... A lányok közel 10 évvel később kezdtek el egymással nyilvánosan kommunikálni és azt állították, sosem voltak rosszban. Hmm...

Demi Lovato, Joe Jonas és Chelsea Staub

Disney

Egy kevésbé ismert történet Demi, Joe és Chelsea között zajlott le, bár a fanek biztosan emlékeznek erre. A Rocktáborban játszottak együtt, és mivel biztosan nem volt másik fiú a Disneynél, így mindkettőnek Joe kellett. Először Demi járt a fivérrel, majd állítólag Chelseával megcsalta... Demi és Joe évekkel később tisztázta magát, és jó barátságot ápolnak.

Teen Vogue

Lindsay Lohan, Aaron Carter és Hilary Duff

Disney Archive

Még korábbi, de talán OG-történet: 2004-ben Aaronon ment a cicaharc. Ez volt az első olyan helyzet, amikor a lányok egymásnak estek a csatornánál. Hilary a sorozatjának forgatása alatt találkozott Aaronnal (vendégszereplő volt), ám végül kapcsolatuk nem volt túl virágzó, mivel megcsalta őt Lindsayvel nem sokkal később. Hilary nem haragudott sokáig: megbocsájtott Aaronnak, csak azért, hogy ismét megcsalja Lindsayvel.

Miley Cyrus, Dylan Sprouse és Selena Gomez

Disney

Ha a Nick-helyzet nem lett volna elég feszült, akkor Dylan Sprouse örömmel kavart be. Mindkét színésznő szerepelt a Zack és Cody életében, és mindketten Dylant szemelték ki maguknak a hírek szerint.

Dylan járt egy kis Mileyval (11 évesek voltak), addig, ameddig vissza nem futott Nick Jonashoz az énekesnő. Így Dylan Selenánál vigasztalódott, ami Mileynak nem tetszett: ráadásul az első kamerás csókja Sel-lel volt.

10 évvel később, 2019-ben Selena azt mondta, Dylannel csókolózni borzalmas érzés volt neki, mert olyan volt, mintha a testvérével kellene intim kapcsolatot létesítenie.

Én Cole-lal szerettem volna smárolni, szóval elég szomorú voltam. Életem legrosszabb napja volt, az tuti

– viccelődött.

Hogy is van ez akkor?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek