Starity

A Primera fila sikere töretlen

2010. november 20. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Thalía havonta gyarapítja az elismerések számát koncertalbumának eladásaival szülőhazájában. Aki azt hitte volna, hogy a gyémántlemeznél már nincs feljebb, bizony tévedett.

hirdetés
A Primera fila sikere töretlen

Az 51. hete, vagyis majdnem egy éve szerepel töretlenül a mexikói nemzeti top 100 lemezeladási lista első öt helyezettje között Primera fila című koncertalbumával, amely már november közepén elérte a legmagasabb minősítési kategóriát, a gyémántlemezt Mexikóban. Thalía ezzel az egyetlen olyan énekes az utóbbi években, akinek ez a minősítést sikerült megszereznie egy nem egészen egy éve kiadott albummal szülőhazájában.

Ám a sikereknek itt még nincs vége: az MDC hivatalos rajongói klub értesülései szerint a szexi latin popdíva a gyémántlemez mellé – mindössze egy hónap alatt – már egy aranylemezt is magáénak tudhat. Úgy látszik, Thalía az a sztár, akinek nincs szüksége túl sok promócióra, sem  reklámra, és még kevésbé a botrányokra: anélkül fogynak – nem is kicsit – a lemezei, hogy már hónapok óta fel sem tűnik a nyilvánosság előtt. Bár a közvélemény szerint nem tartozik a világhírű művészek közé, ez azért mégsem kis teljesítmény.

Az énekes-(ex)színésznő nem mellékesen megnyerte akusztikus albumával a Spanyol pop: Az év énekesnője kategória Oye!-múzsáját, amely magas rangú elismerésnek számít Mexikóban – akárcsak a Grammy-díjak az Amerikai Egyesült Államokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek