Starity

Gyémántlemez az Első sorban!

2010. október 16. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem volt hiábavaló a várakozás: Thalía visszahódította latinpop-királynői trónját szülőhazájában. A nemrégiben különkiadásban is megjelent Primera fila című koncertalbumával 2010 legsikeresebb előadója lett Mexikóban.

hirdetés
Gyémántlemez az Első sorban!

A statisztikák nem hazudtolják meg magukat: bekövetkezett, ami várható volt. A Sony Music México zenei kiadó tegnap, október 15-én jelentette be az örömhírt hivatalos Twitter-oldalán, mely szerint a gyönyörű és csodás hangú énekesnő tavaly decemberben megjelent akusztikus koncertalbuma, a Primera fila („Az első sorban”) elérte a gyémántlemez minősítést.

Es un honor anunciar que @Thalia ha conseguido hoy Certificación Diamante por las ventas de su álbum “Primera Fila” („Megtiszteltetés bejelenteni, hogy Thalía gyémánt minősítést ért el ma Primera fila albumának eladásaiért”) – tette közzé a kiadó.

A gyémántlemez (Disco de Diamante) a legmagasabb minősítés Mexikóban, amely egy zenei album eladásaiért adható a Mexikói Hang- és Videofelvétel-gyártók Szövetsége (AMPROFON) által, s jelenleg öt platinalemeznek, azaz 300 000 eladott példánynak felel meg; míg a platinalemez (Disco de Platino) 60 000, az aranylemez (Disco de Oro) pedig 30 000 eladott példányért járó minősítés.

Gratulálunk Thalíának, aki ezzel maga mögé utasította a szintén gyémántlemezes Luis Miguelt. A kiváló minőség és a technika rajongóinak pedig jó hír, hogy az album október 5-étől már blu-ray lemezen is elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek