Starity

Kanye West viselkedését már az Instagram sem bírja: 24 órára felfüggesztették a profilját

2022. március 17. 12:12   |   Szerző: Four

A rapper az utóbbi hetekben több zaklató írást posztolt Kim Kardashiannal és Pete Davidsonnal kapcsolatban.

hirdetés

Kanye West viselkedése most már az Instagram működtetőinél is átlépett egy határt. A rapper egy ideje rendszeresen beszólogat a platformon exe, Kim Kardashian új szerelmének, Pete Davidsonnak.

West működését a közösségi médiában sokan ijesztőnek, és zaklatással határosnak látják, és így volt ezzel Trevor Noah humorista is, aki a műsorában ezt nyilatkozta:

Amin [Kardashian] keresztülmegy, azt ijesztő végignézni, és megvilágítja azt, hogy rengeteg nő min megy keresztül amikor úgy döntenek, hogy elhagynak valakit. 

- mondta, és saját emlékeit is felhozta ezzel kapcsolatban: elmondása szerint az anyja esetét se vette komolyan senki, mígnem az apja egyszer fejbelőtte az asszonyt. (Szerencsére Noah anyja túlélte a gyilkossági kísérletet.)

A társadalom tagjaiként meg kell kérdeznünk magunktól: szeretnénk félreállni és végignézni egy autóbalesetet, amikor pontosan tudjuk, hogy be fog következni?

- jelentette ki.

Amikor Kanye meglátta Noah műsorát, természetesen arra is reagált: a "Kum ba yah" című dalon illetve a műsorvezető dél-afrikai származásán viccelődött. 

Az Instagram számára itt telt be a pohár, ugyanis 24 órára felfüggesztették a rapper profilját - West ugyanis megsértette platform a zaklatással és gyűlöletbeszéddel kapcsolatos szabályzatát.

A Page Six információi szerint a felület további szankciókat helyezett kilátásba, ha West ezek után is hasonlóan viselkedik az oldalon.

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek