Starity

Jonathan Bailey gondoskodott róla, hogy Simone Ashley biztonságban érezze magát az ágyjeleneteknél

2022. március 21. 15:03   |   Szerző: Four

A színész és Simone Ashley alakítják Anthony Bridgertont illetve Kate Sharmát.

hirdetés

Jonathan Bailey a fontosnak tartotta, hogy partnernője, Simone Ashley jól érezze magát a forró jeleneteiről elhíresült Bridgerton forgatásakor. A színész elmondása szerint komoly szabályok voltak, és mindent előre megbeszéltek a készítőkkel, ami segített:

Egy férit nem annyira láttatnak [az ágyjelenetek, mint egy nőt]. Meg akartam bizonyosodni afelől, hogy Simone új szereplőként biztonságban érzi magát a forgatáson. 

Bailey szerint az is jó volt, hogy a színészek mind tisztában voltak azzal, hogy mire mondanak igent a jelenetek felvétele előtt. Ez pedig az intimitás koordinátorok érdeme volt, akik biztosra mentek, hogy "senki se induljon neki egy jelenetnek remegve, aggódva hogy mi fog történni".

Ha aggályaid vannak, beszélhetsz velük. A színészek beleegyező nyilatkozatot írtak alá minden ilyen jelenet előtt, hogy melyik testrészük és hogyan fog látszódni, illetve hogyan fogják őket megérinteni. Így aztán a szexjelenetek inkább megkoreografált tánccá váltak.

- mesélte Bailey. 

A sorozat új, második évada egyébként március 25-én érkezik a Netflixre, addig is itt egy kis részlet arról, milyen a Bridgerton díszlete. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek