Starity

Az Emily Párizsban egyik szereplője hamarosan látható lesz A koronában!

2022. március 21. 20:08   |   Szerző: Four

Nagy örömmel közölte a híresség, hogy hamarosan a brit The Crown című produkcióban lesz látható.

hirdetés

Hamarosan új szereplőt láthatunk A korona című sorozat soron következő, ötödik évadában: az Emily Párizsban Sylvie-jét, Philippine Leroy-Beaulieu-t.

A színésznő ugyan nem árulta el, hogy kit fog alakítani, de a The Mail on Sunday inforámciói szerint Monique Ritz-t fogja játszani, és "nagyon élvezte a forgatást".

Monique Charles Ritz özvegye volt, aki 1979-ben eladta a híres párizsi hotelt Mohamed Al Fayednek. Philippine jelenetei háttértörténetként fognak szolgálni azokhoz az eseményekhez, amelyek előidézték Diana hercegnő és Al Fayed fia, Dodi tragikus halálát.

A színésznő egyébként azt is elárulta, hogy az Emily Párizsban megjelenése óta sok, Sylvie karakteréhez hasonló szerepajánlatot kapott, de eddig mindegyiket elutasította.

Sok ajánlatot kaptam, de szerencsés vagyok, hogy elutasíthatom őket, mert egyik sem volt túl kreatív. Nem akarok karakterszínész lenni. Már játszottam egy francia ri***ot, aki tökéletes. Nem akarok egy ugyanolyat. Így aztán várok, amíg a megfelelő dolog megérkezik. 

- mondta a You magazinnak.

 

 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek