Starity

Kim Kardashian szerint még mindig kedvelik egymást Kanye Westtel

2022. április 13. 11:11   |   Szerző: Four

A híresség szerint exével mindig is egy család lesznek, és jó barátságot ápolnak.

hirdetés

Kim Kardashian meglepő nyilatkozatot tett Amanda Hirsch podcastjében. A híresség szerint ugyanis dacára a csúnyán eldurvult válásuknak, még mindig jóban van Kanye Westtel. 

Mindig egy család leszünk. Mindig is szeretettel fogunk fordulni egymáshoz, imádjuk a gyerekeinket, és mindketten szeretettel gondolunk arra az időre, amit együtt töltöttünk. Szerintem ez mindig megmarad nekünk, őrizni fogjuk ezt az időszakot, és néha egyszerűen csak nem működnek a dolgok különböző okokból.

- jelentette ki Kardashian, akit West a válásuk során hol a szerelmével ültözött, hol szidta a gyereknevelési módszereit. (Kim egyébként azt is elárulta, hogy a válásuk bejelentése után 8 hónapig nem kommunikáltak Westtel.)

Kim finoman még arra is kitért, hogy mit gondol West Instagram-kifakadásairól, amelyek főleg új barátjának, Pete Davidsonnak szóltak:

Nem igazán szoktam ítélkezni afelett, hogy ki hogy kommunikál. Függetlenül attól, én hogyan tenném, tudom, hogy ő milyen legbelül. Tudom, hogy mit ért bizonyos dolgok alatt, tudom, hogy mit akar kifejezni, és ez a szépsége annak, hogy valakit hosszú évek óta ismersz.

- mondta a híresség, aki azért az utóbbi időben jelét adta annak, hogy West online viselkedése igenis kiborítja: hosszú posztban osztotta ki egy alkalommal exét.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek