Starity

Doja Cat kígyónak nevezte Noah Schnappet, amiért az nyilvánossá tette egy beszélgetésüket

2022. július 09. 12:12   |   Szerző: Four

Az énekesnőnek nagyon tetszik Jospeh Quinn, Noah pedig nyilvánossá tette az erről szóló beszélgetésüket

hirdetés

Doja Cat tagadni sem tudja, hogy mennyire bejön neki Joseph Quinn, a Stranger Things-beli Eddie-t alakító színész.

Az énekesnő már korábban is tett megjegyzést arra, hogy tetszik neki Quinn, most pedig Joseph egyik színésztársát, a Willt alakító Noah Schnappet üzenetben kérte meg arra, hogy "hozza össze őket" a közösségi felületeken, mert nem találja Quinn Twitter- vagy Instagram-oldalát.

Schnapp először azt javasolta az énekesnőnek, hogy írjon Instagramon Quinn-nek, majd mivel Doja nem találta a színész elérhetőségét, belinkelte neki Joseph Instagram-oldalát. 

A párbeszédről készült screenshotot kicsivel később Noah kitette TikTokra, nyilvánvalóvá téve a fél világ számára, hogy Doja eleped a Stranger Things sztárjáért. 

 

 

És mint ahogy az most kiderült, az énekesnő egyáltalán nem örült ennek: egy nemrégiben történt élőzés során kígyóhoz hasonlította Noah tettét, mert szerinte csúnya dolog volt, hogy a színész megmutatta a világnak a köztük zajlott privát párbeszédet.

Noah egy gyerek, nem is tudom, hány éves, de nincs 21 - kizárt, hogy 21 elmúlt. Ilyen fiatalon elkövet hibákat az ember.

- mondta az énekesnő, aki szerint Noah "elképesztően nincs tisztában a közösségi szabályokkal és ízléstelen", illetve szerinte a színész tette "a kígyóság határát súrolta".

Talán ő egy kígyó, de nem annak tűnt. Azt feltételeztem, hogy laza lesz ezzel kapcsolatban, de ő azonnal megosztotta az egészet, én pedig kényelmetlenül éreztem magam, hogy ő ezt megtette.

- jelentette ki. 

Schnapp nem válaszolt nyilvánosan Doja kijelentésére, de letörölte a kérdéses TikTokot.

 

 

via People & Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek