Starity

A Born This Way lesz az évtized albuma

2010. november 28. 17:05   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Az album már kész, és elmondhatom, hogy rohadt jó lett, ez lesz az évtized albuma!” – mondta Lady Gaga a gdanski Monster Ballon, ahol a rajongóknak elárulta: az új lemezén 20 új szám lesz meghallgatható.

hirdetés
A Born This Way lesz az évtized albuma

Lady Gaga világkörüli turnéjával járja az országokat, de emellett természetesen nem maradhat el az új album elkészítésével sem, amiről a héten, a Gdanskban lévő koncertjén beszélt a rajongóknak, azt is elmondva, hogy az új lemezén – ami a Born This Way címet viseli – nem kevesebb mint 20 új szám lesz.

„Ígérem nektek, sosem hagylak titeket cserben – semmiért az égvilágon. Az album elkészült, és k***a jó! Ígérem nektek, hogy ez lesz az évtized legjobb lemeze, csak nektek! Az a vicces, hogy mindenki azt hiszi most már, hogy a szabadság menő. Azt hiszik, trendi szabadnak lenni, trendi felvállalni a valódi identitásod. Az igazság az, hogy a Born This Wayben semmi divatos nincsen. A Born This Way egy szellem, egy úgynevezett kapcsolat, amiben mindannyian osztozkodunk. Ez a valami sokkal mélyebb, nem olyan, mint egy paróka, mint egy rúzs, egy öltözet, vagy egy kib****tt húsruha. A Born This Way az, amitől este fent vagyunk és félünk” – mondta Gaga a koncertre ellátogatóknak.

Az albummal kapcsolatban sok pletyka megjelent már, többek között az, hogy az első klip decemberben jön, nem kevesebb mint 10 kislemez lesz a korongon, és hogy összesen 20 szám lesz rajta – most az egyik pletyka igaznak bizonyult.

A Born This Way várhatóan a jövő év első hónapjaiban kerül a boltok polcaira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek