Starity

Megjelent a Gyönyörű sorscsapás első előzetese!

2022. augusztus 24. 08:08   |   Szerző: Four

A Miután-filmek alkotója ismét egy közönségkedvenc regényt adaptál, itt az előzetese!

hirdetés

Megjelent a Gyönyörű sorscsapás első előzetese! A produkció Jamie McGuire azonos című regénye alapján készült, Dylan Sprouse és Virginia Gardner főszereplésével. 

A szinposzis alapján az alábbiakról fog szólni a film:

"A rosszfiú Travis Maddox (Dylan Sprouse) pontosan az, akit az elsőéves egyetemista Abby Abernathy (Virginia Gardner) szeretne - elkerülni. Travis az éjszakáit underground bokszmeccseken harcolva tölti, nappal pedig az egyetem egyik szívtiprója De Abby szeretne távol maradni Travistől, akinek feltűnik Abby ellenállása, ezért felajánl egy egyszerű fogadást: ha elveszíti a következő meccsét, egy hónapig nem szexel. Ha nyer, akkor Abbynek oda kell költöznie Travisékhez ugyanennyi időre. Akárhogy is, a fiúnak fogalma sincs Abby sötét múltjáról, és arról sem, hogy talán végre megtalálta a lányban a párját."

A produkciónak egyébként a Miután-filmekhez is van kötődése: a Miután összecsaptunk rendezője, Roger Kumble írta és rendezte a Gyönyörű sorscsapást.

Sprouse és Gardner mellett feltűnik Brian Austin Green, Austin North, Libe Barer és Rob Estes is a filmben, amely a JustJaredJr szerint 2023-ban fog megjelenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek