Starity

Matt Smith meglepő dolgot árult el a brit királyi család több tagjáról is

2022. szeptember 15. 22:10   |   Szerző: Four

A színész többek között Erzsébet királynőről, illetve Vilmos és Harry hercegről is mesélt.

hirdetés

Habár a brit királyi család többnyire nem nyilatkozik az életükről szóló A korona című sorozatról, a néhai Fülöp herceget, Erzsébet királynő férjét alakító Matt Smith most elárulta, a királynő igenis nézte a műsort. 

Smith, aki jelenleg a Sárkányok háza Daemon Targaryenje, a Today show-ban árulta el, hogy bizony úgy hallotta, II. Erzsébet is A korona nézői közé tartozott:

Úgy hallottam, hogy a királynő is nézte, igen, hogy nézni szokta vasárnap esténként, méghozzá kivetítőn.

- mondta, de több más a brit királyi család tagjaival való találkozásáról is mesélt. Károly királynak (akkor még hercegnek) például korábban megdicsérte a cipőjét, Harry herceg "nagypapának" szólította őt egy lovaspólómeccsen, Vilmos herceg pedig annyit mondott neki a néhai nagyapjáról, hogy "legenda, abszolút legenda". 

Smith-nek közvetve az általa alakított Fülöp herceggel is volt élménye: egy ismerőse együtt vacsorázott a herceggel, és nem bírta megállni, hogy meg ne kérdezze: nézi-e A korona című sorozatot. 

A barátom nem tudta megállni, a vacsora vége felé azt mondta: 'Fülöp, meg kell kérdeznem, láttad már A koronát?' Fülöp odafordult hozzá és azt mondta: 'Ne légy nevetséges!'

- mesélte Smith.

A korona című sorozat egyébként újra reneszánszát éli II. Erzsébet halálát követően: óriásit ugrott a Netflix sorozatának nézettségszáma. 

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek