Starity

Gyorsan közeledik a tél – nézd meg, melyik cipő a legjobb havas napokra

2022. október 19. 14:02   |   

A tél, bár rendkívül szép és varázslatos tud lenni, azért hagyjuk meg, nagyon kiszámíthatatlan is. Ezért olyan fontos, hogy ne csak divatos, de mindenekelőtt praktikus téli cipőkkel egészítsük ki a gardróbunkat a következő szezonra. A téli kollekció legfontosabb eleme a téli hócsizma, amely optimális védelmet nyújt a fagy és a nedvesség ellen. De vajon milyen cipőt vegyünk a télre, ami ellenáll az extrém közegnek is? Melyik téli csizma illik a legjobban egy zimankóra kalibrált stilizációhoz? Olvasásra invitálunk!

hirdetés
Gyorsan közeledik a tél – nézd meg, melyik cipő a legjobb havas napokra

Milyen téli csizmát preferáljunk? A választás kritériumai

Amikor arról döntünk, hogy melyik cipő alkalmas télre, vegyük figyelembe, hogy a voksunk tárgyát képező darab bizony jóval intenzívebb használatnak lesz kitéve, mint a többi szezonban viselt modellek. Tehát annak érdekében, hogy okosan válasszunk női téli csizmát, vessünk egy pillantást az anyagra, amelyből készült. Fagyos napokon a legjobb megoldás a természetes bőrből készült lábbeli, amely a leginkább ellenáll a hőmérséklet ingadozásának és a mechanikai sérüléseknek. Érdemes odafigyelni arra, hogy az általunk választott hócsizma opciók masszív, például gumitalppal legyenek felszerelve, lehetőleg csúszásmentes fogazattal. A vastagabb talp hathatósabb védelmet biztosít a városi utcák dermesztő kisugárzása ellen. Női téli csizma vásárlásakor a méretet tökéletesen a lábunkhoz kell igazítani, de mindezt úgy, hogy meleg, gyapjú zoknival a lábunkon is mozgásszabadságot garantáljon számunkra. A fél mérettel nagyobb lábbeli jelentősebb hőkomfortot is biztosít – a lábhoz túl szorosan illeszkedő cipő fokozza a hidegérzetet. Az is fontos, hogy az álomcipőnk könnyen impregnálható legyen.

Praktikus és divatos egyben – milyen téli cipő legyen a ruhatáradban?

A legnépszerűbb női téli lábbelik elsősorban a csizmák és a bakancsok – mindkettőnek vannak támogatói. A női bakancs, ami tulajdonképpen egy bokáig érő cipő, a fazonban eltérő lábbelik széles választékát kínálja, és tökéletes alternatívát jelenthet a téli napokra. Az Answear.hu brand kínálatában elérhető modellek között találhatunk többek között stílusos bebújós bokacsizmákat is, amelyek rockos stilizációban remekül mutatnak bőrnadrággal és bundás bélésű kabáttal. Az outfit remek kiegészítője egy minden igényt kielégítő szuper hátizsák. Az elöl fűzős bakancsok viszont rendkívül mutatósak duettben egy őszi oversize pulóverrel, farmerrel és kapucnis kabáttal. A mindennapi outfitekhez a természetes bőrből készült női Jodhpur csizma is tökéletes választás. Viseljük őket elegáns hétköznapi szettekkel, valamivel formálisabb chinóval vagy öltönynadrággal, meleg garbóval és steppelt térdig érő kabáttal. A masszívabb talppal és sarokkal ellátott téli cipők tökéletesen illeszkednek vastagabb harisnyához és kötött ruhákhoz – az elegáns szabású modellek jól kombinálhatók irodai stilizációkban. A csizmák Jolly Joker alternatívája a női csizma – érhet térdig, de akár térd fölé is. A klasszikus csizmák kiválóan variálhatók testhezálló leggingsszel, hosszú ujjú blúzzal, nyitott kardigánnal és báránybőr kabáttal. Jó ötlet lehet ehhez a stílushoz egy pulóverruha, derékban megkötött kabát kombinációval is. Mivel a tél már a nyakunkban liheg, nem árt átgondolni, hol lehet valóban jó női téli csizmákat találni! Meleg, kényelmes és egyben nagyon praktikus modelleket kínál az Answear.hu online webshop széles kínálata. Fedezd fel ajánlataikat a hideg és havas napokra, és lepd meg magad a kedvenc modelleddel!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek