Starity

Hivatalos: jön A császárné második évada!

2022. november 10. 15:03   |   Szerző: Four

A Netflix hivatalosan is bejelentette, hogy lesz második évada a nagy sikerű sorozatnak.

hirdetés

Hivatalos bejelentést tett a Netflix, mely szerint már biztos, hogy lesz második évada A császárné című sorozatnak. A Sisi császárné (Devrim Lingnau) és Ferenc József (Philip Froissant) szerelméről szóló produkció szeptemberben debütált a csatornán, és hamar nagy népszerűségre tett szert: a The Hollywood Reporter szerint öt hétig vezette a Netflix nem angol nyelvű sorozatainak top tízes listáját, illetve 88 országban a top tízes lista élére került.

A két főszereplő mellett visszatér az új évadba Melika Foroutan, Johannes Nussbaum, Almila Bagriacik és Jördis Triebel, illetve a sorozat készítője Katharina Eyssen lesz továbbra is.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy mikor jönnek az új részek, de Katharina Eyssen nagy lelkesedéssel nyilatkozott a produkcióról:

Hihetetlenül hálás vagyok, hogy Németországban és a világ minden táján annyi embert képesek voltunk megérinteni ezzel a sorozattal. Erzsébet élete a szerelem erejéről szólt, ugyanakkor bátorságról, hogy merjünk különbözőek lenni, és a jobb jövő iránti reményről, amelyre most nagy szükségünk van. Ezért aztán nagyon boldogok vagyunk, hogy folytathatjuk ezt az izgalmas történetet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek