Starity

Kiderült, miért csinálták meg a Fekete Párduc folytatását

2022. november 12. 16:04   |   Szerző: SzilviD

A Fekete Párduc stábja nem volt benne biztos, hogy kell a folytatás Chadwick Boseman nélkül.

hirdetés
Kiderült, miért csinálták meg a Fekete Párduc folytatását
Fotó: IMDb

Fekete Párduc 2., Wakanda Forever című film nagy kihívása volt, hogy a címszereplő, Chadwick Boseman által alakított karakter nélkül miként érdemes folytatást készíteni. Amikor a színész 2020-ban tragikus hirtelenséggel elhunyt, a stáb cél nélkül maradt. Gyorsan felmerült a kérdés, hogy folytassák-e a Fekete Párduc történetét. A stáb végül úgy döntött, hogy a színész azt szerette volna, ha folytatják a címszereplő örökségét.

Letitia Wright, aki Shurit, T'Challa testvérét alakítja az MCU-ban, azt mondta, az első napok voltak a legnehezebbek Boseman halála után.

Hónapokig kísértett, hogy nem tudtam elbúcsúzni tőle, és nem lehettem a Fekete Párduc családom közelében, hogy osztozzunk abban a pillanatban.

A színész a koronavírus járvány csúcsán hunyt el, így Wright tudott elmenni Boseman megemlékezésére.

Ezen valahogy egyedül kellett túllennem. Daniel [Kaluuya] - áldott legyen érte - eljött meglátogatni engem, meg ilyenek. De ez nem volt elég. Le akartam foglalni egy repülőjegyet arra a napra.

A Variety beszámolója szerint Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke és producere, Ryan Coogler rendező és Nate Moore producer nem voltak biztosak abban, hogyan tovább. Végül rájöttek, hogy Boseman azt akarta volna, hogy folytassák.

Annyira része volt annak a világnak, annak a karakternek, mert segített nekünk felépíteni azt. Senkinek sem tetszett, hogy megtagadjuk az emberektől annak a világnak az újbóli megismerését

- mondta Moore.

via Movieweb

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek