Starity

Fekete Párduc 2. csapata meglátogatta Chadwick Boseman sírját

2022. november 08. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Lupita Nyong'o megosztotta, hogy a Fekete Párduc 2. teljes szereplőgárdája meglátogatta Chadwick Boseman sírját a forgatás megkezdése előtt

hirdetés
Fekete Párduc 2. csapata meglátogatta Chadwick Boseman sírját
Fotó: IMDb

November 10-én lesz a premierje a Fekete Párduc második részének, a színészek pedig elkezdték a reklámozó körutat, egyre többet nyilatkoznak a filmről. Lupita Nyong'o (Nakia) elárulta, hogy végig úgy érezték, hogy Chadwick Boseman velük volt a forgatás alatt.

Nyong'o egy interjúban felfedte, hogy a Wakanda Forever teljes csapata – régi és új tagok egyaránt – meglátogatta Chadwick Boseman sírját a forgatás megkezdése előtt.

A forgatás megkezdése előtt meglátogattuk a nyughelyét, és megéltük ezt a pillanatot stábtagként. Az új szereplőgárdával mentünk, akik még nem találkoztak vele (Chadwick Bosemannel)

– mondta a színésznő.

(Ryan Coogler rendező) egy művésszel készíttettet el egy nyakláncot, amin Chadwick képe szerepel, és minden nap viselte. Szóval velünk volt, tudja, mit csináltunk

- tette hozzá.

Danai Gurira, aki Okoye szerepében tér vissza, elárulta, hogy Boseman halála megviselte a stábot.

Volt egy gyászfeldolgozás, amin keresztülmentünk, amikor visszaléptünk ebbe a világba, ahol a vezetőnk, a királyunk és a testvérünk nélkül élünk. Ez egy igazán különleges utazás volt.

via Koimoi 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek