Starity

Szeretné folytatni a Szólíts a neveden történetét Luca Guadagnino, a film rendezője

2022. november 18. 09:09   |   Szerző: Four

A rendező elmondása szerint nagyon szeretné, ha fogathatna egy második részt a történethez.

hirdetés
Szeretné folytatni a Szólíts a neveden történetét Luca Guadagnino, a film rendezője
Fotó: cmbynfilm/Instagram

Komoly esély van rá, hogy folytatódik a Szólíts a neveden című 2017-es sikerfilm. A Timothée Chalamet és Armie Hammer főszereplésével elhíresült produkció rendezője, Luca Guadagnino a Varietynek úgy nyilatkozott, nagyon is szerepel a tervei között a film második része:

Mindegyik filmemhez szeretnék egy második, harmadik és negyedik fejezetet is. Miért? Mert őszintén szeretem azokat a színészeket, akikkel együtt dolgozom, és szeretném, hogy megismétlődjön az az öröm, ami a közös munkánk eredménye. Ez [a Szólíts a neveden folytatása] egy kívánság és vágy is. Nem gondoltam meg magam azzal kapcsolatban, hogy mi lenne a folytatásban.

Habár Armie Hammerrel kapcsolatban 2021-ben hatalmas botrány robbant ki, amelynek következtében szakmai kapcsolatai nagyrészben elpártoltak mellőle, Guadagnino szerint az általa alakított karakter, Oliver ettől függetlenül szerepelne a következő részben. 

Ugyan a Szólíts a neveden második része eddig még csak terv, a rendező új filmje, a "Bones And All" viszont november 23-tól jelenik meg a mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek