Starity

Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál

2021. január 14. 16:04   |   Szerző: Glamster

Nem áll jól a szénája: a felesége, akitől éppen válik, állítólag sokkot kapott a kiszivárgott DM-ektől, az exe pedig egyetért a pletykákkal.

hirdetés

Mint megírtuk, Armie Hammerről olyan üzenetek szivárogtak ki, amelyben bevallja, hogy kannibál, szeret emberi vért inni, állatok szívét fogyasztja el (miközben még életben vannak), ráadásul szívesen erőszakol meg nőket és több szexrabszolgája is volt. Ha ez nem lenne elég, most előkerültek olyan felvételek, amelyeken drogozik és alkoholt fogyaszt vezetés közben.

Bár a színész tagadja az állítást, mégis magától mondott le új szerepéről Jennifer Lopez filmjében. A Lionsgate kiadó támogatta döntését. Ráadásul, exe, Jessica Ciencin Henriquez állítja, hogy igaz, hogy Armie beteg, és erőszakos.

Armie Hammer és Jessica Ciencin Henriquez

Ha megkérdőjelezed az igazságot az üzenetek mögött (mikor igazak), akkor el kéne azon gondolkodnod, hogy olyan világban élünk, amikor az erőszaktevőket védjük az áldozatok helyett!

írta.

Armie ráadásul éppen válik feleségétől, Elizabeth Chamberstől, akivel két gyermeket neveltek együtt. Az asszony állítólag eltiltotta a színésztől a gyerekeket, így már hónapok óta nem látta őket. Elizabeth állítólag sokkot kapott és undorodik (hamarosan) volt férjétől és elhiszi, amiket állítanak róla.

A színész és volt felesége egy eseményen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek