Starity

Diego Luna elsírta magát az Andor forgatásán

2022. november 28. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Véget ért a Star Wars Andor című sorozata. Diego Luna, a címszereplőt játszó színész annyira meghatódott az egyik jelenet forgatása közben, hogy nem bírta visszatartani a könnyeit.

hirdetés
Diego Luna elsírta magát az Andor forgatásán
Fotó: Disney+

Tizenkét rész után véget ért az Andor című Star Wars sorozat a Disney+-on. Szerencsére a rajongóknak nincs oka aggodalomra, ugyanis berendelték a folytatást. A rossz hír csupán annyi, hogy összesen két évadot terveztek, így már csak tizenkét résznyi Andort kaphatunk. 

Diego Luna, aki Cassian Andort formálta meg a képernyőkön, most elárulta, hogy melyik jelent forgatása okozta neki a legnagyobb nehézséget. 

Vigyázat innentől spoileres a tartalom az első évad fináléjáról!

A fináléban Cassian küldetésre indul, hogy megmentse Bixt (Adria Arjona) a Birodalomtól, miközben a tisztek Cassian anyja temetésén akarják őt elkapni a tömegben. Mindez a Star Wars történetének egyik legerősebb jelenetévé válik, amikor az anyja, Maarva (Fiona Shaw) hologramon keresztül szólítja fel a ferrixi lakosokat, hogy ne tűrjenek tovább, hanem lázadjanak fel a Birodalom ellen. A temetés pedig összecsapásá változik a lakosok és a katonák között, rengeteg halottal. 

A Ferrix alatti alagutakban sétáltam, a rendező pedig elkezdte lejátszani a Maarva szavait. Szóval egy pillanat alatt meghallottam a zenét, aztán a szöveget. A zenét közvetlenül a szavak előtt. Beszéljünk a zenéről. Ferrix alatt sétálok, hallom a zenét, és egyszerűen elkezdtem sírni. Nem akartam, hogy a karakter ott sírjon. Arra gondoltam: »A francba, nem, ez nem történhet meg.« Annyira elérzékenyültem. Annyira meghatódtam. Ez nagyon sokat jelent nekem, személyes szinten is. Cassian és Maarva kapcsolata, és az, ahogyan a nő végül a helyes irányba tereli őt. Szerintem ez Cassian történetének egy nagyon, nagyon erős darabja, és már attól is elérzékenyülök, ha csak erről beszélek. Számomra ez a legerősebb kapcsolat, és egyértelműen Maarva példája az, ami elindítja őt azon az úton, ami a Zsivány Egyesben ér véget. Nagyon nehéz volt visszafogni az érzelmeimet. Erősnek maradni, mert nem akartam, hogy ott megtörjön. Ennek később kellett megtörténnie 

 - emlékezett vissza a színész. 

Az új évadot valószínűleg 2024-ben láthatja majd a közönség.

via Collider

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek