Starity

Megérkezett a Zsivány Egyes második előzetese

2016. október 16. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre újabb betekintő érkezett a legújabb Star Wars-filmhez. Az trailerben Mads Mikkelsen is szerepel és természetesen Darth Vader is színre lép.

hirdetés
Megérkezett a Zsivány Egyes második előzetese
Fotó: Entertainment Weekly

A tavaly decemberben bemutatott Az ébredő erő című Star Wars-film előtt járunk 34 évvel és 20 évvel A Sithek bosszúja előtt. Végre megérkezett ugyanis a második betekintő a Zsivány Egyesbe, ami elérte a kellő hatást a rajongóknál: máris több mint tízmillióan voltak rá kíváncsiak.

A történet ott kezdődik, hogy a lázadó csillagrendszerek ellen a Birodalom a Halálcsillag nagy erejű űrbázist akarja megépíteni, amivel megszilárdíthatnák Palpatine császár uralmát. A Birodalmiak szerint ugyanis csak a félelem tarthatja fenn a rendet. A történet főhőse Jyn Erso (Felicity Jones), akinek a saját csapatával az a cél lebeg lelki szemei előtt, hogy megszerezzék a Halálcsillag terveit. 

A film rendezői székében Gareth Edwards foglalt helyet, a főbb szerepekben pedig olyan sztárokat láthatunk, mint Riz Ahmed, Alan Tudyk, Warwick Davis, Diego Luna, Forest Whitaker és Genevieve O'Reilly – többek között. Az alkotás december 15-én érkezik a magyar mozikba.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek