Starity

Sportfogadás: Hírességek, akik szeretnek játszani

2022. december 09. 21:09   |   

Nagyon sok híresség kedveli a sportfogadást. Az ilyen fogadások olyan lehetőségeket nyújtanak, amelyek versenyzésre és nyerésre ösztönzik őket, anélkül, hogy saját egészségüket veszélyeztetnék vagy az autóversenyekhez hasonló rizikókkal járna egy-egy fogadás.

hirdetés
Sportfogadás: Hírességek, akik szeretnek játszani

A sportfogadás az egyik legnépszerűbb szabadidős, szórakozási, sőt, akár profitszerzési célú tevékenység. Már évszázadok óta létezik, és sok híresség nagy rajongója és számos kiváló oldal foglalkozik ezzel, mint a Bet365 sportfogadás, amely még szponzorként is részt vesz a sportéletben. Ebben a blogbejegyzésben megnézzük Hollywood néhány legnagyobb nevét, akik megvallották a sportfogadás iránti szeretetüket. Ilyenek például:

  • Kanye West

  • Drake

  • Sandra Bullock

  • Mark Wahlberg

  • Vince Vaughn

Kanye West

Kanye West számára nem idegen a sportfogadás világa. Híresen a Philadelphia Eaglesre fogadott a Super Bowl LII-ben, és nagyon megörült, amikor a Philadelphia Eagles nyert a New England Patriots ellen. Azzal is címlapokra került, hogy 2018-ban a Golden State Warriors elleni NBA-rájátszás során nagy tétet tett a Houston Rocketsre. Egyszer még odáig is elment, hogy Houston Rockets-mezt viselt!

Drake

Drake egy másik híresség, aki szereti a sportfogadást. Források szerint ismert arról, hogy fogadásokat köt kedvenc csapataira, például szülővárosára, a Toronto Raptorsra és a Los Angeles Lakersre. Hogy megmutassa, hogy mindkét csapatot támogatja, még egyedi készítésű mezeket is viselt már mindkét csapat logójával! Fogadásairól gyakran posztol a közösségi médiában is, hogy minden követője láthassa

Sandra Bullock

Sandra Bullock nem feltétlenül lelkes sportfogadóként ismert, de mégis címlapokra került, amikor 2019-ben nagy tétet tett kedvenc NFL-csapatára - a New Orleans Saintsre -. Állítólag 2700 dollárt tett fel arra, hogy a Saints megnyeri az Atlanta Falcons elleni meccset, és végül meg is nyerte a fogadását! Azóta Sandra egyre aktívabbá vált a sportfogadás világában, és gyakran látni, ahogy kedvenc csapatainak szurkol a meccseken, vagy a barátaival együtt nézi őket a tévében.

Kevin Hart

Nem titok, hogy a hírességek szeretnek sportfogadni. Sőt, sokan közülük egy vagyont is kerestek már a játékokra való fogadással. Az egyik híresség, aki szeret sportfogadni, a színész és komikus Kevin Hart. Hart nyíltan beszélt a szerencsejátékok iránti szeretetéről, és gyakran posztol képeket magáról, amelyeken fogadásokat köt a közösségi médiában. Ráadásul Hart állítólag több millió dollárt veszített szerencsejátékon az évek során. Ennek ellenére továbbra is nagy összegben fogad sportmérkőzésekre.

Vince Vaughn

Kevés olyan híresség van, aki olyan szenvedélyesen rajong a sportfogadásért, mint Vince Vaughn színész és komikus. Vaughnról köztudott, hogy nagy téteket tesz fel a meccsekre, sőt, még egy profi kosárlabdacsapatban is van részesedése. Az ESPN-nek adott interjújában Vaughn azt mondta, hogy imádja a sportfogadás izgalmát, és hogy ez "függőséget okoz.

Mark Wahlberg

Az egyik híresség, aki imád sportfogadásokat kötni, Mark Wahlberg színész és rendező. Sőt, annyira nagy rajongója a sportfogadásnak, hogy külön bankszámlája van csak erre. És bár egyesek szerint ez kockázatos, Wahlberg azt mondja, hogy valójában elég sikeres ebben, ami részben a játéktudásának és a kockázatvállalási hajlandóságának köszönhet.

Van azonban, amikor a szerencsejáték tényleg gondot okoz: Bradley Cooper esete

Bradley Cooper egy hollywoodi filmsztár, aki évek óta szerencsejáték-függőséggel küzd. Miután az Oscar-díjas Silver Linings Playbook című film főszerepével híressé vált, úgy tűnt, Bradley-nek mindene megvan: hírnév, vagyon és kritikai siker. E látszólag tökéletes élet mögött azonban egy mélyen gyökerező probléma húzódott meg. Bradley szerencsejáték-függősége már jóval a hírnévre való felemelkedése előtt kezdődött, de egyre nehezebben kezelhetővé vált, ahogy egyre nagyobb hírnévre tett szert az iparágban

Bradley elkezdett kaszinókba járni, gyakran egész éjjel vagy a kora reggeli órákig kint maradt. Hamarosan eladósodott, és arra kényszerült, hogy barátaitól és családtagjaitól kérjen kölcsön pénzt, hogy visszafizethesse adósságait. Viselkedése kihatott a forgatáson tanúsított munkamoráljára is; Bradley gyakran késett el vagy hagyott ki napokat a szüntelen játékszenvedélye miatt. Annak ellenére, hogy a barátok és családtagok tanácsadást és segítséget ajánlottak neki, Bradley képtelen volt leszokni a szokásáról, ami végül még nagyobb anyagi bajba sodorta

Végül, sok terápia és önvizsgálat után Bradley-nek sikerült megváltoztatnia az életét azzal, hogy a józanságot választotta, és teljes mértékben a színészi mesterségének szentelte magát. Annak ellenére, hogy élete legnehezebb időszakán ment keresztül, Bradley továbbra is inspirációt jelent a függőséggel küzdők számára szerte a világon. Közszereplőként arra használja a platformját, hogy felhívja a figyelmet a szerencsejáték-függőségre, és kiáll amellett, hogy a szerencsejáték-függőségben szenvedőknek lehetőséget adjon a megváltásra.

Amint a fenti példákból láthatod, számos híresség van, aki nagy rajongója a sportfogadásnak. Akár a kedvenc csapataikra fogadnak, akár csak otthonról szurkolnak nekik, ezek a hírességek ugyanúgy élvezik a szerencsejátékot, mint bárki más! Ha tehát inspirációt keresel, hogyan kezdj el te is sportfogadni, miért ne vennél példát kedvenc hírességedről? Ki tudja - lehet, hogy a végén még nagyot nyerhetsz!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek