Starity

Rebel Wilsont az első drámai szerepe ébresztette rá arra, hogy szeretne coming outolni

2022. december 13. 21:09   |   Szerző: Four

Rebel bevallotta, melyik híres színésznővel váltott csókot először egy filmszerep kedvéért.

hirdetés

Rebel Wilson a The Hollywood Reporternek vallotta be, hogy nem is olyan rég, amikor egy filmszerep kedvéért csókolt meg először nőt - ez pedig megnyitotta a szívét. 

Wilson a "The Almond and the Seahorse" című filmje forgatása során váltott csókot Charlotte Gainsbourggel (a lenti összeállításban a második kép bal szélén), és elárulta, nagy hatással volt rá a jelenet. 

Azelőtt sosem csókoltam meg nőt, és azt gondoltam: "Ó te jó ég, hogy fog ez menni?"

-mesélte. 

Korábban is voltam már ilyesmi helyzetben nővel, de nem volt fizikai kapcsolat, nem csókolóztunk. Aztán megcsókoltam Charlotte-ot. Nem gondoltam volna, hogy ekkora hatással lesz rám. Ha nem lett volna ez a tapasztalatom Charlotte-tal vagy más nővel, nem tudom, hogy találkoztam volna-e Ramonával [Ramona Agruma, a színésznő jelenlegi párja]. Ezek az élmények megnyitották a szívem egy lehetőségre, és hálás vagyok értük. Teljesen megváltoztatták a szerelmi életemet.

- jelentette ki a színésznő, akivel idén több sorsfordító dolog is tőrtént: júniusban coming outolt, és novemberben bejelentette, hogy béranya segítségével gyermeke született.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek