Starity

Rebel Wilson édesanya lett!

2022. november 08. 20:08   |   Szerző: Four

A színésznő nemrég árulta el, hogy megszületett első gyermeke - a pici nevét is tudni lehet.

hirdetés

Nagy hírt jelentett be Rebel Wilson: a színésznőnek megszületett első gyermeke! Wilson kislányát béranya hozta világra, és a pici a Royce Lillian nevet kapta. 

Mindennél büszkébb vagyok, hogy bejelenthetem, az első gyermekem, Royce Lillian múlt héten született meg béranya segítségével. Nem tudom leírni, micsoda szeretetet érzek iránta, ő egy gyönyörű csoda! Örökké hálás leszek mindenkinek, aki részt vett a procedúrában (tudjátok, kik vagytok), erre már évek óta készültem... de leginkább szeretném megköszönni a csodálatos béranyámnak, aki a szíve alatt hordta, vigyázott rá és megszülte őt. Köszönöm, hogy segítettél a családom megalapításában, ez egy elképesztő ajándék. A Legjobb ajándék!!! Készen állok arra, hogy minden elképzelhető szeretetet megadjak a kis Roycie-nak. Gyorsan tanulok... Minden tiszteletem az anyáké! Büszke vagyok arra, hogy a csapatotok tagja lehetek!

- írta a színésznő. 

Wilsonról a baba érkezése előtt új szerelme, Ramona Agruma kapcsán érkeztek meglepő hírek: a Page Six szerint hét hónap után eljegyezték egymást - ám a színésznő később cáfolta a dolgot.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek