Starity

Esküvői tortúra: Harry herceg szerint szinte csak drámából álltak a lagziját megelőző hetek

2023. január 06. 11:11   |   Szerző: Four

A herceg az esküvőjéről is több részletet elárult az új, hamarosan megjelenő könyvében.

hirdetés

Harry herceg az esküvőjét sem hagyta ki botránykönyvéből, és természetesen ez a fejezet sem volt mentes a családi drámáktól. Sőt, a herceg írása alapján szinte csak viszályok előzték meg a nagy napot. Meghan és Katalin hercegné és ő és a bátyja is összeugrott az írása alapján, és kitért a már évekkel ezelőtt elhíresült vitára a két hercegné között. A botránykönyv részleteiről szóéó összefoglaló első és második része is megtekinthető.

1. Harry szerint Vilmos nem akarta, hogy eljegyezze Meghant

A könyvben a herceg szerint a bátyja idegenkedett attól, hogy Meghan is a család része legyen, mert "egy amerikai színésznőról van szó". Harry szerint amikor elmondta, hogy úgy érzi, néhai édesanyja küldte neki Meghant, Vilmos "aggódni kezdett", és azt javasolta "lassitson". Mindennek ellenére Harry 2017-ben eljegyezte Markle-t, kicsivel több mint egy év együttjárás után.

 

2. Meghan Markle tiara-drámája

Az esküvő szervezése során Harry szerint "akadályokat gördített eléjük" a palota, mert Meghan például nem kölcsönözhette ki a ceremónia előtt a tiarát.

A herceg szerint Meghan eredetileg Diana valamelyik fejdíszét akarta viselni, ám a királynő kérésére mást választott. II. Erzsébet öltöztetőnője, Angela Kelly ötféle verziót is mutatott Markle-nek, aki végül kiválasztott egyet, amely "mintha neki készült volna" Harry szerint. Egy héttel később Meghan el akarta kérni a tiarát, hogy a fodrászával teszteljék a frizuráját, de végül nem kapták meg a fejéket, mert a tiara rendőri kíséret nélkül nem hagyhatta el a palotát. Harry ezt túlzásnak tartotta, sőt, azt gondolta, szándékosan akadályozták őt és Meghant.

Fotó: sussexroyal/Instagram

3. A bizonyos vita Katalin hercegnével

Már 2018-ban felkapták a hírt az újságok, mely szerint Katalin hercegné és Meghan Markle között csúnya vita volt röviddel az esküvő előtt, Charlotte hercegnő öltözetével kapcsolatban. Egyes híresztelések szerint Katalin hercegné sírta el magát Markle miatt, más információ szerint fordítva történt - és nem meglepő módon Harry is ezt állítja. 

A herceg szerint azon a héten, amikor az esküvőt tartották, Katalin hercegné írt Meghannek, hogy Charlotte hercegnő nem érzi jól magát a koszorúslányruhában, és szükség lenne egy kis átalakításra. Meghan azt ajánlotta leendő sógornőjének, hogy hozza el Charlotte-ot a palotába, ahol egy szabó segített volna a helyzeten. Harry szerint ez nem volt elég Katalin hercegnének, aki azt javasolta, hogy az összes koszorúslány ruháját alakítsák át.

A dolog vége az lett, hogy Katalin hercegné beleegyezett Markle verziójába, Harry szerint viszont a dráma miatt Markle a földre rogyva zokogott.

 

4. Harry szerint a bátyja azt követelte tőle, hogy nyírja le a szakállát

Az esküvő előtt Harry szerint ő és a bátyja is összeszólalkozott egy olyan apróságon, mint a szakálla. A herceg szerint a nagyanyja beleegyezett abba, hogy szakállasan mondja ki a boldogító igent, Vilmos viszont nem örült neki, és arra kérte, nyírja le. Harry szerint a vita során a bátyja úgy beszélt vele "mint az örökös a tartalékkal". A herceg hozzátette, szerinte ez azért történt, mert "Vilmos féltékeny volt rá", hogy vele ellentétben ő megtarthatta a szakállát.

Fotó: courtjeweller/Instagram

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek