Starity

10 dolog, amelyet Harry herceg állít új könyvében

2023. január 06. 09:09   |   Szerző: Four

Harry herceg botránykönyvéről sorra érkeznek a részletek, itt egy rövid összefoglaló!

hirdetés

Január 10-én jelenik meg Harry herceg botránykönyve, a "Spare", amelyben mint ahogy azt sejteni lehetett, bőven szerepel kritika illetve általa felidézett emlékek a brit királyi családról. A herceg nem igazán volt szégyellős az írás során: a szüzességének elvesztésétől kezdve ő és a bátyja feleségének vitáin át az édesanyjához köthető fájdalmas tragédiáig mindenről nyilatkozott. 

 

1. Kate Middleton megsértődött azon, ahogy Meghan Markle jellemezte őt

Harry herceg szerint a 2018-ban tartott esküvőjük előtt, amikor Katalin hercegné Louis herceggel volt várandós, Meghan elejtett egy megjegyzést, mely szerint Katalinnak "biztos babaagya van a hormonjai miatt" - ezen pedig Harry szerint Kate megsértődött, és Meghan megkapta, hogy "nem állnak olyan közel egymáshoz, hogy ilyeneket mondjon".

 

2. Harry herceg szerint hiba volt megnéznie a Suits ágyjeleneteit, amelyekben felesége szerepelt

A herceg szerint "elektrosokk-terápiára lesz szüksége", hogy kitörölje az agyából a látottakat, miután elmondása szerint elkövette azt a hibát, hogy rákeresett Meghan Markle és sorozatbeli partnere, Patrick J. Adams szexjeleneteire.

 

3. A szüzessége elvesztése is terítékre került

Harry herceg pontosan nem árulta el, hogy kivel történt, csak annyit, hogy "gyorsan" és "egy idősebb nővel" (bizonyos pletykák szerint Elizabeth Hurley volt az illető, ám ezt a színésznő töbször is tagadta),

Dicstelen történet. Szerette a lovakat, nagyon is, és engem sem kezelt másképp, mint egy fiatal csődört. Gyors menet volt, amely után megpaskolta a hátsó felemet, és elküldött. Több dolog miatt is helytelen volt: egy tömött szórakozóhely mögötti füves részen történt.

- írta. 

 

Fotó: sussexroyal/Instagram

4. Harry herceg szerint a bátyja és Katalin hercegné imádták a Suits sorozatot, amíg nem találkoztak Meghannel

A herceg elmondása szerint leesett Katalin hercegné és Vilmos herceg álla, amikor kiderült, hogy kivel randizik, mert "vallásos imádattal nézték" a Suits című sorozatot.

Leesett az álluk. Egymásra néztek, aztán Willy azt mondta "b**d meg!" 

Ezek után kérdésekkel halmozták el, ő pedig állítólag egy "erősen átszerkesztett" verzióját adta elő az udvarlásnak, mert "nem akart mindent elárulni".

 

5. Harry herceg szerint Camilla királynő átalakította a szobáját, miután elköltözött otthonról

Állítólag Camilla királynő a saját öltözőszobájává alakíttatta Harry herceg szobáját a londoni, Clarence House-beli otthonukban, ez pedig nagyon nem esett jól neki.

Próbáltam nem törődni vele. De az első alkalommal, amikor megláttam, igenis fontos volt.

- írta.

 

6. Tinédzserkorában drogozott

Habár korábban tagadta, a herceg most bevallotta, hogy 17 éves korában kezdett el kokainozni, és "valakinek a vidéki házában, egy vadászhétvégén" ajánlották fel neki először. 

Felajánlottak egy csíkot, és utána is többször csináltam. Nem volt annyira jó buli, és nem is lettem tőle olyan vidám, mint mindenki más körülöttem. De máshogy éreztem magam tőle, és ez volt a cél.

- jelentette ki.

Fotó: princeandprincessofwales/Instagram

7. Károly király nem ölelte meg Harryt Diana halála után

A herceg szerint Károly király nem igazán tudta kimutatni az érzelmeit a tragédiát követően:

Papa nem ölelt meg. Normál körülmények között sem igazán tudta kimutatni az érzelmeit, mit várhattam tőle egy ilyen krízisnél? Egyszer megsimogatta a térdem, és azt mondta: "Minden oké lesz." Ez tőle nagy szó volt. Apáskodó, reményteljes, kedves. És nagyon nem igaz.

- tette hozzá.

 

8. Egy nagy vita vezetett ahhoz, hogy elkezdtek terápiára járni Meghannel

A herceg szerint "aránytalanul dühösen" fejezte ki magát egy vita során, és olyan csúnyán beszélt Meghannel, hogy "megállt a levegő". Ezek után döntöttek úgy, hogy terápiára fognak járni.

Nyugodt volt, és csendesen azt mondta, hogy nem tűri el még egyszer, ha valaki így beszél vele. Bólintottam. 

- jelentette ki. Elmondása szerint Meghan leszögezte, hogy nem akarja ilyen környezetben felnevelni a gyerekeiket, és amikor rákérdezett, hogy otthonról hozta-e ezt a vitakultúrát, Harry igennel válaszolt.

 

9. Harry szerint Vilmos herceg bűntudatot érzett Károly király és Camilla királynő viszonya miatt

Diana híres mondata, mely szerint "hárman voltak a házasságában" - utalva ezzel Camillára -, Harry herceg szerint "matematikailag nem volt igaz", mert ő és a testvére is érezte a viszony hatását.

Engem és Willyt kihagyott az egyenletből. Nem értettük, hogy mi történik vele és papával, de annyit éreztünk, hogy van egy másik nő. Elszenvedtük a következményeit.

Harry herceg szerint Vilmos végig gyanította, hogy az apjának szeretője van:

Összezavarta és kínozta ez a dolog, aztán amikor a gyanú beigazolódott, óriási mértékű bűntudatot érzett, hogy nem tett vagy mondott valamit előbb.

 

10. Azt hitte, Diana megrendezte a halálát, hogy elmenekülhessen a királyi családból

A herceg 12 éves volt, amikor édesanyja elhunyt autóbalesetben, és egy ideig úgy gondolta, valójában Diana megrendezte a halálát, hogy így szabaduljon ki a királyi család szorításából.

Nem volt mit tenni, rohangáltam a kastélyban és magamhoz beszéltem. Ami gyanúként kezdődött, később teljes meggyőződés lett. Mindez egy trükk. És most a trükköt nem a körülöttem lévő emberek vagy a média csinálta, hanem anya. Az élete borzasztó volt, üldözték, zaklatták, hazudtak neki és róla. Szóval megrendezte a balesetet elterelésnek, és elmenekült.

- írta. 

Később egyébként elmondása szerint ő és Vilmos herceg megpróbálták újranyitni Diana halálának ügyét, mert "logikai bukfencek" voltak benne, de lebeszélték róla őket.

Fotó: princeandprincessofwales/Instagram

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek