Starity

Jennifer Lopez rettegett, hogy Ben Affleck másodjára is lefújja az esküvőt

2023. január 19. 16:04   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő bevallotta, a 20 évvel ezelőtt történt szakításuk miatt a második eskövő előtt is félt.

hirdetés

Jennifer Lopez új filmjét, a Shotgun Weddinget promótálta Jimmy Kimmel műsorában, és természetesen a beszélgetés során szóba került az ő esküvője is: a híresség tavaly júliusban először Las Vegasban kötötte össze életét Ben Affleckkel, majd egy nagy ceremónia során augusztusban, a színész georgiai birtokán ünnepeltek a szeretteikkel.

Azt terveztük, hogy Savannah-ban házasodunk össze augusztusban, ott lett volna a család, mindenki - és olyan stresszes volt. Nem tudom, hogy tudjátok-e, de úgy volt, hogy húsz évvel ezelőtt házasodunk össze. És az az esküvő nagyjából ilyenkor dőlt dugába. Abszolút volt bennem egy kis poszttraumás stressz, és úgy voltam vele, hogy "most ez megtörténik?" Olyan boldogok voltunk, de úgy éreztem, az esküvő olyan stresszes, úgyhogy Ben azt mondta: "Csak menjünk el Vegasba és esküdjünk meg ma este."

Jennifer szerint ez aznap volt, amikorra megbeszéltek egy nagy esküvői meetinget, emellett volt akkor egy koncertpróbája is.

Ben azt mondta: "Menj csak a próbádra, és mikorra visszaérsz, én mindent elrendezek.

J.Lo hozzátette, öt gyerekük közül hárman nyári táborban voltak, így ketten kísérték el őket, és külön szerepet is kaptak, tanúk lettek.

Csodálatos volt. Életünk legszebb estéje volt.

Az énekesnő és szerelme végül először Las Vegasban esküdött meg, és mint ahogy a híresség mesélte, mielőtt eljutottak a vegasi kápolnába, hivatalos engedélyt kellett kérniük.

Vicces volt, mert először el kellett mennünk az engedélyért, ott álltunk a megyei jegyzői hivatalban, előttünk egy pár egy babával, mögöttünk egy meleg pár. Este tíztől éjfélig sorbanálltunk velük, az utolsó pillanatban érkeztünk meg. Mindenki nagyon laza volt, senki sem készült ki, inkább csak kérdezgették, hogy mit csinálunk itt. Mi meg mondtuk, hogy összeházasodunk!

- emékezett vissza.

 

 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek