Starity

Bonnie Tyler felvillanyozta szülővárosát

2010. december 04. 14:02   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Wales déli részén található Skewen, egy egyszerű, 8500 fős brit kisváros, egyetlen érdekessége csupán annyi, hogy innen származik Nagy Britannia egyik első számú, ma is aktív énekesnője, Bonnie Tyler.

hirdetés
Bonnie Tyler felvillanyozta szülővárosát

Azonban a városban eddig még sosem volt karácsonyi kivilágítás és ezt a helybéliek már megelégelték.

„Évről évre panaszkodtak az emberek, hogy Skewenben nincs karácsonyi fényáradat, kivilágítás, így ebben az évben átírtuk az előírásokat és beszereztük a megfelelő fényforrásokat, így most már talán elégedettek lesznek az emberek” – mondta Betsan Richards a Coedffranc Council fesztivál bizottság tanácsosa, majd hozzátette, bízott benne, hogy a város első számú világsztár-énekesnője elfogadja majd ezt a megtisztelő feladatot, hogy felkapcsolja a fényeket. „Bonnie unokahúga a fiam barátja, így kapcsolatba léptünk Bonnie-val a testvérén keresztül. Majd egyszer csak csengett a telefon, és a testvére azt mondta, Bonnie nagyon boldogan vállalja a felkérést, bármit megtenne szülővárosáért.”

December 2-án délután 18 órától kezdődött a karácsonyi fesztivál. Bonnie Tyler csatlakozott a Mikuláshoz, és egy szánnal először a New Road, majd a Jefferies Stores felé vették az irányt, ahol fokozatosan felgyúltak a fények, míg elértek a Christopher sugárútra. Az Evelyn Roadon a Mikulás barlangjánál is megálltak a Carnegie Hallban, ahol a gyerekek ajándékokat is kaptak a Télapótól. Továbbá élő zene, illetve frissítők és vásár várta az odalátogatókat.

Zárásképp Mrs. Richards hozzátette: „Minket teljesen felvillanyozott, hogy Bonnie Tyler elfogadta a felkérést!”

Bonnie egyébként idén tavasszal kapott egy tiszteletbeli elismerést Nearth Port Talbot kistérség kormányzójától, ugyanis a testület neki ítélte oda azt, amiért hírnevével öregbítette szülőhazája, azon belül is szülővárosa és annak környéke hírnevét.

Érdekességként említendő, hogy Bonnie Tyler és férje egy 930 négyzetméter alapterületű, a 18. században épült kastélyban laknak Skewenben, amelyhez trópusi medence, saját tengerpart, vízesés és egy egzotikus fákkal teli park is tartozik. Az ingatlan egyébként Catherine Zeta-Jones szüleinek házától nem messze található. De házuk van még jachtkikötővel Portugáliában (Cliff Richard szomszédságában), illetve Mauritius szigetén is. Több száz holdas birtokuk van az Egyesült Királyságban, 60 lóval, illetve Új-Zélandon is van egy tejgazdaságuk. Ingatlanjaik értéke meghaladja a 15 milliárd forintnak megfelelő összeget.

Videó: Bonnie Tyler: Merry Christmas

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek