Starity

Khloe Kardashiant pereli az egyik asszisztense: a férfi szerint a híresség nem fizette ki őt

2023. február 23. 18:06   |   Szerző: Four

Ezúttal Khloe-t pereli az egyik alkalmazottja a sorozatosan késő fizetések miatt.

hirdetés
Khloe Kardashiant pereli az egyik asszisztense: a férfi szerint a híresség nem fizette ki őt
Fotó: khloekardashian/Instagram

Újabb bírósági ügy a Kardashian-Jenner családban: ezúttal Khloe Kardashiant pereli a háztartási feladatokat ellátó asszisztense, Matthew Manhard. 

A férfi 2019-ben kezdett el dolgozni a hírességnek, és a TMZ által megszerzett hivatalos dokumentumok szerint tavaly novemberben bocsátották el.  

Manhard állítása szerint amikor tavaly májusban megsérült a lába, tájékoztatta Kardashiant, hogy fél évig nem tud munkába állni - ám amikor visszatért volna, akkor derült ki számára, hogy elbocsátották.

Matthew emellett kijelentette, hogy amíg Khloe-nak dolgozott, annyi feladata volt, hogy nem tudott szünetet tartani, emellett állítása szerint a híresség nem fizetett neki a túlóráiért, még akkor sem, amikor egyhuzamban 12 órát dolgozott. Ezért aztán Matthew anyagi kompenzációt követel Kardashiantól.

A Kardashian család tagad, állításuk szerint Matthew hamis vádakkal illeti őket:

Sajnálatos megtudni, amikor egy volt alkalmazott ezt az utat választja. Matthew munkáját megfelelő módon kompenzáltuk. A megbízása vége felé hosszab időre távozott, a pozícióját egy idő után azonban be kellett töltenie valakinek. Nem toleráljuk a hamis vádakat, és be fogjuk bizonyítani, hogy ez egy alaptalan per.

- nyilatkozta a család menedzsmentje.

Korábban egyébként már volt egy hasonló ügy a családban: 2021-ben Kimet a kertészei perelték be szintén azzal a váddal, hogy nem fizette ki őket.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek