Starity

A világ legnépszerűbb nyerőgépes játékai

2023. március 03. 00:12   |   

Az internetes kaszinók húzó vonzereje a mai napig az online nyerőgépes játékok maradtak. Már évtizedek óta ismerjük az internetes térbe költözött félkarú rablós játékokat. Nem hiába ekkora közönségkedvencek ezek a termékek: egyszerű megérteni őket, szórakoztató játszani őket, és persze nem ritkán fizet nekünk óriási összegeket. Vagy néha kisebbeket is, és az is legalább annyira szórakoztató.

hirdetés
A világ legnépszerűbb nyerőgépes játékai

Mega Moolah

Nyerőgépek jönnek, nyerőgépek mennek, de egy valami örök: az pedig az óriási jackpot nyeremény a Mega Moolah főnyereményeként. Sok játékos életét változtatta már meg ez a játék, ami a rekordot is tartja az internetes kifizetésekben. Ez ugyanis egy progresszív jackpot játék, melyet a Microgaming dobott piacra 2006 végén. A játék rekordját 2015-ben döntötték meg, akkor 13 millió fontnál is több pénzt fizetett az angol nyertesnek. Azóta is többször nyertek milliós nagyságrendű nyereményeket - és nem forintban. Persze a jackpotra elég kicsi az esély, de közel sem lehetetlen. Megnyerni pedig egyszer elég ahhoz, hogy örökre rendbe rakd a pénzügyeidet. Nem hiába rajonganak a Mega Moolah játékért már évtizedek óta szinte minden online kaszinóban.

Gonzo’s Quest

A Microgaming nagy riválisa a Net Entertainment, avagy ismertebb nevén a NetEnt. Ők felelősek számos rendkívül népszerű online kaszinós játék kifejlesztéséért - többet között például a Gonzo’s Questért is. A nyeréshez 20 különböző nyerővonal is vezet, így az esélyeid egész jók - főleg, ha figyelembe vesszük a 96%-os RTP-t is. Ez azt jelenti, hogy az összes befizetett pénz 95 százalékát visszafizeti a slot a játékosoknak, közöttük ostja ki nyereményként. Már akár 1 centtel is tudsz játszani, szóval kis költségvetésből is lehet esélyed valódi pénzt nyerni, miközben remek szórakoztatást is nyújt a NetEnt egyik legjobb produktuma. Mi rajongunk érte, már megjelenése óta.

Starburst

Szintén a NetEnt egyik legnépszerűbb játéka valaha, és nem hiába rajong érte az online szerencsejátékos közösség. Itt nincsenek milliós nagyságrendű kifizetések - a maximális nyeremény 50,000 angol font. Ami azért szép összeg, de nem 13 millió font. Ez az egyik legelső online nyerőgépes játék. Részben azért is vált ilyen közkedveltté, mert marha egyszerű megérteni a nyerővonalakat és a szabályokat is. Kezdetleges, ezért könnyű is, ám így is szórakoztató, főleg mikor kiosztásra kerülnek a nyeremények. Ez ugyanis gyakran megtörténik, ráadásul a dwild szimbólumok is egyedi tulajdonságokkal bírnak. Azóta is sok játék másolja, de azért továbbra is a Starburst az igazi!

Book of Dead

Az első játék a listánkon, amit nem a két nagy (a Microgaming vagy a NetEnt) készített. A Book of Dead a szintén híres Play ‘n Go játéka. 10 penny és 100 font között szinte bármilyen tétet dobhatunk a játékra, és 10 különböző módon is nyerhetünk. A Play ‘n Go játékát már gyönyörű grafika és szórakoztató játékmenet jellemzi, nagyon kitettek magukért és nem is hiába próbálkoztak. Az online kaszinó közönség a mai napig imádja, pedig már ez sem mai játék: 2016 óta boldogítja a kaszinó játékosokat.

Fire Joker

Ismét csak a Play‘n Go egyik játékát kell megneveznünk a Fire Joker személyében, ami szintén kiemelkedő népszerűségnek örvend online kaszinós körökben. A klasszikus slot mobilon is elérhető, 3 tárcsás, 5 nyerővonala van. A játék RTP értéke 96.15%, a maximális nyeremény pedig a feltett tét 800-szorosa, ami akár a 80 000 angol fontot is elérheti. Az sem egy rossz nyeremény!

Big Bass Bonanza

A legjobb nyerőgépek listája nem lenne teljes Pragmatic Play szoftver hiányában. A Big Bass Bonanza kiküszöböli ezt a hiányosságot. A Big Bass Bonanzát 2021-ben és 2022-ben is jelölték a világ legnépszerűbb online nyerőgépes játékai közé, 2020-ban adták ki egyébként. A játék RTP értéke 96,71%, 10 módon lehet nyerni benne. A tematika a horgászatra épül, így a halak szerelmesei számára külön élmény lehet kifogni a legnagyobb halakat, és a még nagyobb jackpotokat.

Immortal Romance

Immortal Romance, azaz soha véget nem érő románc. A játék Valentin nap környékén válik igazi közönségkedvenccé, de persze az év minden napján rengetegen játsszák ezt. Nem csak egyedi, vámpíros slot tematikája miatt, hanem a remek nyerési esélyek miatt is. Ez is a Microgaming játéka, 243 különböző módon nyerhetünk az 5 tárcsás játékon. Az RTP 96,86%. A vámpírok és a szerelem szerelmeseinek külön ajánlott, na meg annak is, aki szeret nyerni.

Összefoglaló a világ legjobb online nyerőgépes játékairól

Cikkünk során bemutattunk a világ legjobb online nyerőgépes játékai közül néhányat, egészen pontosan a top 7-et gyűjtöttük most össze. Ez a 7 online kaszinó játék a mi válogatásunk szerint most a Mega Moolah, a Starburst, a Gonzo’s Quest, a Book of Dead, a Fire Joker, a Bog Bass Bonanza és az Immortal Romance voltak. Természetesen bemutattuk azt is, mitől is ilyen népszerűek az egyes online kaszinós játékok. Ha cikkünk meghozta a kedvedet néhány pörgetéshez, ne félj regisztrálni valamelyik partner oldalunkon. Próbáld ki a legjobb nyerőgépes játékokat még ma!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek