Starity

Olivia Wilde: Jason Sudeikis nem fizet gyerektartást

2023. április 05. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Olivia Wilde azt állítja, Jason Sudeikis semennyi gyerektartást sem fizetett eddig annak ellenére, hogy jelentős jövedelme van.

hirdetés
Olivia Wilde: Jason Sudeikis nem fizet gyerektartást
Fotó: hu.depositphotos.com

Olivia Wilde korábban arra panaszkodott, hogy Jason Sudeikis jobban megengedheti magának a bírósági eljárást, mint ő. Volt férje pedig valószínűleg éppen arra hajt, hogy kifogyjon a pénzből. 

Wilde most azt állítja, Jason Sudeikis nem fizeti a gyerektartást. A The Blast által megszerzett bírósági dokumentumokban az áll, hogy a színésznő most „100%-ban egyedül viseli a gyerekek gondozásának költségeit”, amely magában foglalja az élelmet, a ruházatot és az iskolán kívüli tevékenységeket, míg fia, Otis (8 éves) és lánya, Daisy (6 éves), vele van. Bár hozzátette, hogy ő és Sudeikis megosztották gyermekeik iskolai tandíját.

Wilde azt kérte a bíróságtól, hogy kötelezze Sudeikist a gyerektartás fizetésére, hogy „Jason az életszínvonalával arányosan” tudjon gondoskodni gyermekeikről. Valamint azt is szeretné elérni, hogy az exe járuljon hozzá az ügyvédi és könyvelői díjaihoz, nem csak azért, mert anyagilag jelentősen jobb helyzetben van, hanem azért is, mert rengeteget pénzt visz el tőle a pereskedés, amire szerinte Sudeikis miatt van szükség. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek