Starity

Jeremy Renner részletesen elmesélte, hogyan történt a hóekés balesete

2023. április 07. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Jeremy Renner először adott interjúját, miután januárban egy életveszélyes hóeke-balesetet szenvedett, aminek következtében a Sólyomszem színészének több mint 30 csontja eltört.

hirdetés
Jeremy Renner részletesen elmesélte, hogyan történt a hóekés balesete
Fotó: ABC

Az interjújában Jeremy Renner részletezte, hogyan történt pontosan a január 1-jei baleset, és elárulta, hogy a hókotró akkor gázolta el, amikor megpróbált visszaugrani a járműbe, hogy megmentse az unokaöccsét.

Renner elmondta, hogy ő és 27 éves unokaöccse, Alex éppen egy Ford Raptort próbáltak kivontatni a hóból a hókotróval. Amikor Alex leoldotta a két járművet összekötő láncot, miután sikeresen kihúzták a hóból a kocsit, Renner ekéje csúszni kezdett a jégen. Unokaöccse biztonságáért aggódva Renner az egyik lábát kidugta az ekéből, hogy visszanézzen Alexre, és elmulasztotta behúzni a kéziféket. Ekkor elvesztette az egyensúlyát, és kiesett a jármű vezetőfülkéjéből.

Attól tartva, hogy a jármű visszagurul, és Alexet "szendvicsbe fogja szorítani" a másik autóval, Renner megpróbált visszaugrani a hóekébe, hogy kikapcsolja azt - ekkor azonban elgázolta.

Ekkor egyébként felkiáltottam, amikor a dolog alá kerültem, »Ma nem, te rohadék!« - ezt kiabáltam. Elnézést a nyelvezetért

- mondta Renner.

Renner azt mondta, hogy mindenre emlékszik.

Minden pillanatban ébren voltam. Pontosan olyan érzés volt, amilyennek az ember elképzeli

- mondta.

Alexnek sikerült beugrania a Raptorba, mielőtt a hókotró elütötte volna az autót, és az egy közeli hótorlaszba csapódott. Amikor Alex kiszállt az autóból és Rennerhez rohant, nem gondolta, hogy életben van.

Elég rémisztő látni, hogy az ember, akire annyira felnézel, ilyen állapotban van, hogy így látod őt

- mondta Alex.

Alex a környékben lévő legközelebbi házhoz rohant, ahol meglátta Rich Kovachot, aki a garázsában állt, félig leeresztett ajtóval. Alex megragadta Kovach lábát, és azt kiabálta: "Segítened kell!". Kovach és a párja, Barb Fletcher a segítségükre sietettek.

Kovach és Fletcher visszaemlékezett arra, hogy próbálták életben tartani a színészt, miközben 21 percet vártak a mentősökre.

Renner a süréléseit is részletezte: nyolc bordája tört el 14 helyen. A jobb térd, a jobb boka eltört, bal láb sípcsontja, bal boka szintén, jobb kulcscsont, jobb váll ugyancsak. Arc, szemgödör, állkapocs szintén törött. A tüdeje összeesett. A bordacsont átszúrta a máját. Renner bordaívét és szemüregét fémlemezekkel és csavarokkal újjáépítették, az állkapcsát pedig gumiszalaggal és csavarokkal javították ki. Az eltört lábába titánrudat helyeztek.

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek