Starity

Kate Middleton elképesztően megharagudott Meghan Markle-re Erzsébet királynő halálának napján

2023. április 18. 15:03   |   Szerző: Four

A két hercegné között sosem volt rózsás a viszony, de Kate Middleton tavaly nagyon megharagudott Meghanre.

hirdetés

Katalin hercegné nem egyhamar fog kibékülni Meghan Markle-lel: Robert Jobson, az "Our King: Charles III: The Man and the Monarch Revealed" című könyvében elárulta, a hercegné tavaly szeptemberben, II. Erzsébet halála napján nagyon megharagudott Harry herceg feleségére. 

Jobson szerint mindez azért történt, mert Kate Middleton úgy érzi, Meghan miatt nem búcsúzhatott el a halálos ágyán fekvő királynőtől. 

Az író azt állítja, hogy Károly király úgy határozott, csakis II. Erzsébet gyerekei és unokái vegyék körül a beteg királynőt - valójában ez a döntés azonban csak azért született, hogy Markle ne jelenjen meg. 

Harry ragaszkodott hozzá, hogy Meghan kísérje el őt Skóciába, miközben a királynő haldoklott - de a király azt mondta, csak a gyerekei és az unokái vegyék körbe II. Erzsébetet.

Az író szerint Károly arra kérte Vilmos herceget, ne vigye magával Katalin hercegnét, mert "ha Katalin nem jön, Meghan se teheti".

 

 

Valójában szerette volna azt mondani, hogy Meghant nem látják szívesen - de ezt nem mondhatta Harrynek, így aztán személyesen közbelépett és arra kérte Kate-et, maradjon távol ő is, hogy igazságos legyen Meghannel szemben.

- jelentette ki Jobson, majd így folytatta:

Kate szándékosan otthon maradt, de nagyon szeretett volna ott lenni a királynővel az utolsó perceiben. Mindez nagyon bántotta Kate-et és emiatt rettentően neheztel Meghanre.

Jobson a könyvében továbbá kijelentette, hogy a királynő szeptember 8-ai halálát követően Vilmos herceg indítványozására ő, Kate Middleton, Harry herceg és Meghan Markle közösen lépett nyilvánosság elé, hogy egységes frontot alkotva osztozzanak a gyászolók fájdalmában, ám Kate számára - feltehetően a fentiek miatt - "ez nagyon nehéz feladat volt".

 

 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek