Starity

A Mrs. Doubtfire színésze elvesztett egy szerepet a Marvelnél, mert elutasította a rendező közeledését

2023. május 01. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Matthew Lawrence azt állítja, hogy elvesztett egy szerepet a Marvelnél, miután nem volt hajlandó levetkőzni a rendezőnek.

hirdetés

Matthew Lawrence, aki a Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van és A kis gézengúz című filmekből lehet ismerős, elmesélte a saját #MeToo sztoriját. A színész pénteken azt mondta a Brotherly Love podcast hallgatóinak, hogy elveszített egy szerepet a Marvelnél, miután nem volt hajlandó levetkőzni egy rendezőnek.

Bár Lawrence nem nevezte meg az adott személyt, „nagyon nevesnek” hívta az iparágban.

Elvesztettem az ügynökségemet, mert elmentem egy nagyon neves, Oscar-díjas rendező szállodai szobájába - ahová nem tudom elhinni, hogy elküldtek -, aki köntösben jelent meg, megkért, hogy vetkőzzek le, és azt mondta, hogy polaroidot akar készíteni rólam

- állította Lawrence.

Miután nemet mondott, kirúgta őt az ügynöksége. Hozzátette, hogy a férfiak nem nagyon beszélnek erről az iparágban, pedig ő maga is nem egyszer kapott hasonló ajánlatokat egy-egy nagyobb szerepért. Megjegyezte, hogy az ő tapasztalata körülbelül "egyharmada annak, amin a nők keresztülmennek".

A férfiak is átmennek ezen, akár egy nő, akár egy másik férfi kezében van a hatalom. Azt hiszem, a társadalmunk kevésbé kész meghallani, hogy a férfiakkal mi a helyzet, mint a nőkkel

- mondta.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

szerep Marvel Me Too
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek