Starity

Tom Holland elárulta, melyik a kedvenc Pókember-filmje

2023. június 03. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Tom Holland elárulta, hogy melyik szerinte a legjobb Pókember-film. A Pókember: A pókverzumon át című animációs filmet említette, nem a sajátját.

hirdetés
Tom Holland elárulta, melyik a kedvenc Pókember-filmje
Fotó: hu.depositphotos.com

Tom Holland kedvenc filmje a Marveltől Pókember főszereplésével nem is a sajátja, hanem az egyik Pókverzum film.

Holland, aki három önálló filmben, valamint az Amerika Kapitány: Polgárháború, Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték című filmekben is szerepelt, mint Peter Parker, csütörtök este az Associated Pressnek azt mondta, hogy a 2018-as animációs film, a Pókember: Irány a Pókverzum! a legjobb Pókember-film, ami valaha készült.

Szerintem az első Pókverzum film a legjobb Pókember-film, ami valaha készült. Nagyon büszke vagyok mindenkire, aki részt vett benne. Amy Pascal olyan, mintha az anyukám lenne. Úgy volt, hogy vele megyek [a premierre], mint a partnere, de nem tudtam elmenni, mert itt dolgozom. De hihetetlenül büszke vagyok rájuk, izgatottan várom a másodikat. Biztos vagyok benne, hogy minden várakozásnak megfelel majd, és alig várom, hogy láthassam

- mondta Holland The Crowded Room premierjén.

Pókember: A pókverzumon át a héten kezdett a mozikban, Shameik Moore és Hailee Steinfeld visszatérnek Miles Morales és Gwen Stacy hangjaként, mellettük szerepel még a filmben Brian Tyree Henry, Luna Lauren Vélez, Jake Johnson, Jason Schwartzman, Issa Rae, Karan Soni, Daniel Kaluuya és Oscar Isaac.

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek